resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7248
    degaj atamaz. yerden pas atamaz. yan topları almaz. uzun top veremez. yerden oyun kuramaz. köşelere attığı tüm uzun toplar taça gider. ortaya uzun degajlar rakibe gider. kısa metrajlı pasları hatalı gider bize gol pozisyonu olarak döner. çizgi de yer tutamaz. yanlış yerde durduğu için uzanamayacağı toplara hamle bile yapamaz. öyle kalır. 2 maçta 8 gol yer ama onun suçu yoktur. performansı 2 yıldır kötüdür. evlenmiş o yüzdenmiş. çocuğu olduğu içinde aklı çocuktaymış. sebebi bunlarmış filan.

    maçları gözleriyle izleyen insanlar bu hataları görür. muslera'ya performansı kötü demek suç değil arkadaşlar günahta değil. suç muslera'da değil zaten muslera'nın hatalarını görmezden gelenlere. 4 yıldız aldığımız sezon şampiyon yaptı doğru o zaman hepimiz övdük. ama o günler geride kaldı. biz bugünden bahsediyoruz. ne muslera o zamanki formunda ne de biz aynı kadroya sahibiz.

    muslera'nın performansının kötü olduğunu görmemek için kör olmak lazım. bi kaleci ama daha önce çok top kurtardı diye savunulamaz. kimse muslera'ya düşman değil.

    nasıl olsa ne yapsa taraftar onu seviyor. 4 milyon alıp ligin en kötü kaleci performanslarından birini sergiliyor. kendini geliştirme gereği duymuyor. bundan sonra bir hedefi yok. avrupa vs. nasıl olsa kötü de oynasa parasını alacak. her maç 5 tane hatalı gol yese de kredisi sonsuzdur. hep defans hatalıdır. hep başkaları suçludur. o kedidir.

    bunu yazan muslera düşmanı olmuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın