resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7241
    26 şut çekilen diye savunulan kalecimiz.

    muslera'yı sevmeyen yoktur sanırım ama her ne kadar tudor'un iyi bir hoca olmadığını bilsem de adamın 2 aralık 2017 beşiktaş galatasaray maçı devre arasında 15 dakika boyu takıma verdiği taktik, plan hepsini tek kalemde .... atmıştır. net! son 2 sezondur kötü defansların arkasına sığınan muslera'nın artık önünde gerçek defans oyuncuları var. sorumluluk alması lazım.

    günümüz futbolu yenilenen teknoloji ve imkanlarla tamamen taktik müsabakasına dönüşmüştür. o yüzden artık dandik takımlar bile güzel bir sistem ile real madrid, barcelona'ya kapanıp az pozisyon vererek puan veya puanlar alabiliyorlar. o yüzden tudor'u hiç beğenmesem de yaptığı taktik hediye gol ile çökmüştür.

    muslera'nın sene başından beri gösterdiği performansla zaten geliyorum denen facia sonunda geldi ve hepimiz rahatladık. bizim ülkemizde nasıl insan ölmeden üst geçit yapılmadığı için, bu olaydan sonra kaleci antrenörünün değiştirilmesi gerektiğini artık anlamışlardır diye umuyorum, ümit ediyorum.

    kendisinin acilen yan toplar ve degaj problemlerinin bir an önce çözülmesi lazım. kendisine gelen her degajda tedirginlik yaratıyor.

    tabi ki de muslera bizim canımız ciğerimizdir. kendisi bir yıldız almamıza doğrudan katkıda bulunmuştur ama bu muslera'nın eleştirilemez olduğunu göstermemeli. bugün vergisiz net 3.575.000 milyon euro para kazanan bir insandan (vergi sonrası kazançta dünyada ilk ondadır.) üst düzey bir performans beklemek de sonuna kadar hakkımız!

    mesela 2 aralık 2017 arsenal manchester united maçı çok iyi bir örnektir. david de gea'nın performansına bakın ne demek istediğimi anlarsınız. adam tek başına takımı sırtladı. mesela maç, man utd. lehine 0-2 devam ediyorken, 2-2 olmaması tamamen bu adamın yüzündendir. mükemmel kurtarışlar yapmıştır ve takımına galibiyeti getirmiştir. (merak edenler için söyleyeyim kendisi brüt 10,4 milyon sterlin kazanıyor. (%45 vergi var)
App Store'dan indirin Google Play'den alın