resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7132
    yan toplarda sıkıntısı var mı? evet var... ayağı kötü mü? kısmen evet... benim güzel kardeşim, bunlar iyi olsa muslera bizde kalır mıydı? sen bugün göğsünde 4. yıldızı gururla taşıyorsan, bunu bu adama borçlusun. 2014-2015 sezonunun son 6 maçında semih, chedjou ve hakan gibi stoperlerle kalemizi zor kapatırdık. otur oturduğun yerde, nankörlük yapma!! ne çabuk unuttun leo franco ve zapata gibi kalecileri? galatasaray tarihinin en çok forma giymiş yabancı futbolcusunu "tartışmak" yakışmıyor.

    edit: performans tabii ki eleştirilir ama kaleciliği tartışılamaz. ayrıca yan top denilen şey biraz boy ile alakalı bir durumdur. muslera öyle çok uzun boylu bir kaleci değildir. son olarak şunu söyliyim. sahada 2 tane 1.90 üstü, bir tane 1.86, 2 tane 1.84 boyunda futbolcu varken başakşehir'den o golü yersen suçlusu muslera olamaz.
    (bkz: 18 kasım 2017 başakşehir galatasaray maçı)

    edit2: 2011-2012 sezonunda play-off dahil, yediği duran top ve kafa golü sayısı sadece 4'tür. bunların ikisi kornerden kafa ile 1 tanesi ayak ve 1 tanesi de akan oyunda kafa ile olmuştur. aynı sezonda toplam 20 maçta kalemizde gol görmemişiz. şimdi muslera o zamanlar bütün duran toplara çıkıyor muydu? tabii ki hayır... çünkü savunma olarak zaten iyiydik. ayrıca duran toplarda melo ve sonrasında drogba ile sıkıntı çekmiyorduk. evet kabul muslera durap toplarda zayıftır ama bütün ihale ona bırakılamaz. ve son birşey daha söyleyeceğim. hayatında nizami sahaya çıkıp top oynamamış insanlar ne kolay eleştiriyor, duran toplara çıksın diye... o iş senin tv'den gördüğün kadar kolay değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın