• 2
    dün baraj maçında polonya'yı 3-1 ile geçtik.

    (bkz: 27 eylül 2017 türkiye polonya kadın milli voleybol maçı)

    maça bayağı iyi başladık setlerde 2-0 öndeydik fakat daha sonra yaşadığımız konsantrasyon kaybı sebebiyle çok kötü oynamaya başladık, ilk iki sette gayet başarılı kullandığımız arka alan oyunlarını naz adeta unuttu. sürekli güldeniz ve gözde üzerinden zorlamaya çalıştık fakat onlarda kötü gününde olunca polonya durumu neredeyse 2-2'ye getiriyordu fakat 4. set sonralarına doğru tek ayak üzeri oyunlarda bahar ve eda ile üst üste sayılar bulup savunmada biraz kıpırdayınca seti 25-23 alıp maçı da 3-1 kazandık.

    maçın yıldızı bence kuşkusuz meryem boz'du. polen'in top öldürememe özelliğine karşı kendisi orada oynayınca inanılmaz fark yarattı. en skorer ismimizdi. gözde her zaman çok iyi yaptığı blok-out'ları yapamadı, güldeniz topları öldüremedi ve polonya servislerde sürekli onun üzerine çalıştı ve buradan çok iyi sonuçlar aldı.

    rusya karşısında işimiz çok zor, süreklilik ve tam konsantrasyon bence kilit nokta. arka alandan getireceğimiz meryem ve neriman ile etkili olabiliriz ayrıca kübra'ya da çok iş düşecek, bloklarıyla caydırıcı olup karşı tarafa mesaj vermeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın