• 236
    acayip mutlu eden maç. tudor'u yeterli görmeyenlerdenim ama bugün yenik durumdayken bile maçı alacağımızı hissettim. ilginç değişikliklerinde bile panik yapmadım ve ona güvendim. böyle yaptıysa vardır bir bildiği dedim ve sağolsun güvenimizi boşa çıkarmadı. tamam onu hep gömüyoruz ama iyi şeyler yaptığı müddetçe sıkıntı yok. ha bugün puan kaybı olsaydı bile olsun derdim çünkü takım çok iyi. daha 28 maç var önümüzde. hocadan tek ricam yasin ve selçuk isimli zatlara güvenmemesi.

    bursa taraftarına bir çift lafım var. serdar aziz'i niye ıslıklıyorsunuz lan? adam size 4.5 milyon euro kazandırmadı mı? serdar'ı sevmesem de ıslıklanması zoruma gitti. bursalı oyuncular maç 1-0 iken bir taç atışı kazandılar bizim sol kanatta. süreden çalmak için ağır adımlarla gidip kullandılar, hatta yaklaşık 1 dakikayı orada yediler. yenik duruma düşünce de deli danalar gibi koşturdular. oh olsun size lan. hadi gerideyken zaman çalın da görelim oynaklar.

    feghouli artık takıma monte olsun bi zahmet. bugün attığı golden bağımsız konuşuyorum. takıma kalite ve güç kattığı su götürmez gerçek. tolga zaman zaman sinir etse de golü güzeldi. harun çok iyiydi, gününde olmasa 5 tane atardık çünkü saydığım kadarıyla 5 tane golü önledi.

    özetle galatasaray ikinci yarı daha iyi olsa da maçın genelinde iyiydi. bu galibiyet takımın zor bir deplasmanda geriye düşse bile maçı çevirebileceğini göstermesi açısından bir milat olacak. darısı tiner arena'ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın