aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4734
    ali sami yen stadında eski açık günlerini yaşayanlar aşağıda anlatacağım olayları çok iyi anımsayacaklardır.

    -adnan polat ve adnan sezgin dönemi yaşanmaktaydı.

    -tıpkı bugünlerde olduğu gibi başımızdaki basiretsizler gene bizi dipsiz bir kuyuya götürmekteydi. bu duruma isyan eden insanları ise sucukçu tayfa büyük bir kin ve öfke ile susturmaya çalışıyordu. gel zaman git zaman artık takım o kadar rezil oynamaya başladı ki tepkiler artmaya başladı ve bu adamlar da engelleyemeyeceğini anladılar. fakat o da ne adnan polat istifa diye bağıranlara bu keneler gene saldırıyor. o tezahürat yerine adnan sezgin istifa diye insanları bağırtmaya çalışıyorlar.

    -bu sürecin devamında lig 6.lığı , kendi taraftarını siyasete peşkeş çekme vb. süreçleri adnan polat sayesinde hep beraber yaşadık. bunun sorumlusu kendisi mi yoksa bu durumu görüp iki bilet bir sucuk uğruna susanlar mı orası asıl tartışılması gereken konu idi.

    -bu anlattığım olayların üzerinde 7-8 sene civarında bir süre geçti. değişen bir şey oldu mu ? kocaman bir hayır.

    -takım avrupa'dan elenmiş siz bunu mu tartışıyorsunuz diyen arkadaşlar evet bunu tartışıyoruz. takımın kulubün sorunu tam olarak bu zaten. bu kadar yazıyorsun çözüm önerin nedir diye sorarsanız.

    1-ultraslan lağvedilmeli.
    2-tüzük değişmeli ve üyelik imkanları dışarıdaki taraftara açılmalı. ( sucu , hapçı , torbacı reislere değil tabii )
    3-dursun özbek bir daha kulübün kapısından girmemek üzere kovulmalı.

    dolayısıyla bizim sorunumuz prandelli, hamza, denizli, tudor falan değil. iç dinamiklerimiz bozuk bizim. iktidar elinde oyuncak olmuş bir kulüpten bahsediyoruz. bunların maşaları ise tribünde sucuk bekleyen ve deri koltuklarında oturan zatlardır. kimse kusura bakmasın ama bu şekilde devam edilirse bir kurtarıcı asla ön plana çıkmayacak ve göztepe gibi yıllarca ıssız kuytu köşelerden dönmeyi bekleyeceğiz.

    edit: twitter hesaplarındaki videoları yeni gördüm. iş yerinde sesli kahkaha attım. kendilerini bu videolar ile savunuyorlarsa yazık. göye istifa diye bağırmışlar. 10 kişi yalandan bağırıyor ve reis dedikleri sucukçu sağa sola bakıyor sonra hemen pıs diye bitiyor sesleri. ilahi ultrasucuk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın