resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2258
    yazarlık yerine medyumluk işine girse paranın altında kalacak yazarlar var, ben böyle düşünüyorum diyerek adama psikolojik hastalık teşhisi koyuyor öz güvene bak, aynısı kendi başlığına yazılsa beni linç ediyorlar fikirlerimi özgürce ifade edemiyorum arsızlığına baş vuracak.
    malum zihniyete laf anlatmak yerine deveyi engelli yarışında ilk üçe sokarım.

    o bunu dedi bu bunu dedi diyerek adama yazılanları listeleyelim

    iftiracı, psikopat, kindar, paranoyak, komisyoncu, balkan çomarı, çapsız, vizyonsuz, kompleksli, kindar, çakma conte, çakma italyan...

    cidden iyi niyetli, iyiye gitmesi için yapılan ve iyi "insan" eleştirisi falan değil bunlar, adam ısrarla gazete haberini gösterip bak öyle dedi diyor ve ardına saydırıyor yukarı da yazan lafları sorun bu... sonra gelip bize saldırıyorlar enteresanlığına başvuruluyor cidden arsızlığın bu kadarına pes yoksa sabaha kadar insan gibi düzgün şekilde eleştirilsin, cidden katkısı olacaktır. (bak aynştayn bana gazete haberi gösterip bak böyle dedi dersen bir blog sayfası açıp senin nickinle x yazar kızamık hastalığı için aşı değil silgi tavsiye etti, silgi kullanmayanlar aptaldır dedi yazıp kaynak olarak götüm yazacağım sonra buraya gelip bakın bu yazar mal diyeceğim çünkü senin yaptığın aynen bu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın