• 90
    arkadaşlar bir önceki entrymi daha fazla editlemek istemediğimden ikinci bir entry ile devam etmek istediğim sonucu açısından muhteşem bir iş olmuş ihaledir.

    3 önemli konu var.

    1-) ihalenin yapıldığı şartları düşününce bundan çok daha azına türlü bahanelerle o arazi çok daha az bedelle elinden alınırdı arkadaş. burada emlak konutla kar ortaklığı yapmak, devleti yanına almak dursun özbek'in yaptığı tarihi bir başarıdır. gerek arsa payı artışı, gerekse arsayla ilgili tüm izinleri verecek kurum kim biliyor musunuz ? sevgili ortağımızın çeşitli kurumları. biz ne kadar kar edersek ortağımızda o kadar kar edecek *
    2-) evet minimum tutar 950 milyon. firma yansa ölse bitse villalar 1 milyon dolara değil 100 bin liraya gitse bile bu parayı bize ödeyecek. o bir milyar tl cepte yani. heee dursun özbek'in bahsettiği imar artışları, villaların çok daha pahalı fiyatlara satılacak olması vs. gibi nedenlerle bu rakam emin olun ama nickiniz her ne ise onun ismi kadar emin olun ki çok daha yukarılara çıkacaktır.
    3-) 500 milyon lira kredi için verilen taahüttür. zaten o parayı harcayacaktın. adam sana kredi vermiyordu. dedin bak benim en az 500 milyon liralık böyle bir gelirim olacak bunu ipotekliyorum sana ver bana kredimi o sayede alabildin o krediyi. 370 milyon lira hikayesi bu. belli şartlarla geri ödeyeceksin onu. bu parayla ilgisi yok. herhangi bir kesinti olmayacak. ama adamlar sana bedava vermedi bu parayı tabi geri ödemesi olacak zaman içinde. biz şu mevcut borç faizlerinden kurtulalım da mühim olanı o.

    özetle dursun özbeği ilk defa tebrik ediyorum. gerçekten hayal görmeden çok iyi bir işe imza attı. umarım bu para çar çur edilmez yatırımlar yapılır o parayla ve en önemlisi de borçlar sıfırlanır.

    keep calm and 2023 champions league champion galatasaray sk

    edit: her koşulda bence de dursun özbek istifa tabi. o kısmı atlanmasın.

    edit2: şu para ünal başganıma yakışırdı be. refüze ederdi tüm düşmanları, müspet gelişmeler sağlardı galatasarayımızın menfaatleri adına. * bu riva konusunda çok yavaş ve aksiyon almaktan uzak davranarak yanlış yaptı ama. dursun başkan iyi kıvırdı bu işi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın