• 295
    ne bicim transfer sezonu geciriyorsunuz arkadas. yazmissiniz da yazmissiniz. belirli kriterlere uygun olarak gecirilmesi ve nihai listede asagidaki kurallara uygun oyuncularin bulunmasi gereken transfer sezonudur.
    biz de burasi sozluk dedik, adamlar fm'cilik oynamis.
    gelin hatirlayalim.

    bu listedeki oyunculardan en az dördünün, 15-21 yaşları arasında en az üç yıl bu kulüpte forma giymiş olması gerekiyor. bir başka kriter ise dört oyuncunun da 15-21 yaşları arasında yine en az üç sene, o takımın mücadele ettiği ligde herhangi bir kulüpte oynamış olması gerekiyor. ayrıca bu sekiz oyunculuk kriterini yerine getiremeyen kulüpler, sekiz oyuncuyu tamamlayamadığı her bir futbolcu için, 25 kişilik listesini bir kişi eksiltmesi gerekiyor. uefa bunu diyor. siz doldurmussunuz altyapisi yabanci adamlari. yillardir sabri'ye bundan dolayi elimiz mahkum anasini satayim.

    ayrica, bu kriterlerin dışında; belirli bir tarih (tam hatirlayamadim su anda) ve sonrası doğumlu oyuncular için farklı bir kriter mevcut. bu oyuncular, 15 yaşından sonra en az 2 yıl bu kulübün formasını giymişlerse kulüp, bu oyuncular için listede sınırsız kayıt hakkına sahip oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın