• 1
    chedjou'nun sözleşmesi bitecek ve muhtemelen uzatılmayacağı için serbest kalacaktır.

    selçuk inan'ın 4-5 milyon avroya(üçe beşe bakmadan) uzak doğu'ya fırlatılması gerektiğini düşünüyorum bahsi geçen transfer sezonunda.

    sneijder ve podolski için ise keşke şöyle 10 milyon euro ve üzeri teklif gelse bir yerlerden. podolski'nin ve şino'nun 10'ar milyon avroya satıldığını farz etsek selçuk'tan gelecek para ile eder sana 25 milyon avro... yıllık ücretlerini de katarsak hesaba, yaklaşık 12-13 milyon avro da oradan tasarruf edilmiş olur. sonrası mı???

    denayer'in yanına kaşarlanmış yani ujfa kıvamında bir stoper alınmalı ki maliyeti de düşük olmalı 2-3 milyon avro civarı. naldo, luisao gibi isimleri örnek verebilirim mesela.

    lass'ın alındığını kabul ederekten lass- tolga- josue(onun da var olduğunu hesaplıyorum) hattına bir tane daha orta saha katabilirsek mümkün mertebe genç ve carole maliyet-performansında olması süper olur. gelelim kanatlara... şöyle iki tane afilli kanat oyuncusu bulmak gerek ki sağlam bir 4-4-2 takımı olabilelim. örnek shaqiri, örnek arnautovic, örnek jordan ayew... bu iki oyuncunun bonservisi 15 milyon avro olsun hadi ki 15 milyon avroya ne deli fişekler alınır. kaldı sana selçuk- poldi- şino üçlüsünden gelen paradan 10 milyon avro. şöyle bir doumbia tarzında yaşı geçik olmayan ve süratli, eren'i tamamlayacak forvet alındı mı al sana taş gibi takım.

    hem yeni yıldızlar yeni heyecan getirir hem de isimli ama ağır oyuncuların yerine isimli ama dinamik oyuncular almış oluruz.

    muslera

    cavanda---denayer---luisao----carole

    nasri-----diarra----steven n'zonzi----arnautovic

    eren----doumbia

    aslanlar gibi bir kadro olurdu. neyden korkuyoruz anlamıyorum, sanki şino-poldi falan dünyada kalmış son yıldız isimler. tamam efsanemiz olsunlar ben de isterim kaldı ki oldular bile şimdiden ama hep biz onları sırtımızda taşıyamayız, asıl onların bizi taşıması gerek kalmaları için.

    başkanımız fiko olsaydı bu dediğim kadroyu kurardı cidden. yedeklerimiz de: bruma, sinan, tolga, hakan, josue, serdar, cenk falan olurdu. takıma bakın ya uçar uçar!
  • 4
    ilk 11 için sneijder ve muslera dışında 30 yaş üstü oyuncu olmamalı artık. bir kere bu kesin. belki çok kaliteli ve tecrübeli bir stoper düşünülebilir. yedeklerde 1-2 tane 30 üstü oyuncu olabilir hamle adına. takım sneijder'in üstüne kurulmalı. ancak her şeyden önce elindeki oyuncuyu geliştirebilen taktisyen ve çalışkan bir teknik direktöre ihtiyacımız var. haslbelkader şampiyonlar ligi'ne gitme şansımız olursa bu konuda elimiz kuvvetlenecektir.

    aslında ilk 11 için fena oyuncularımız yok. 6-7 transfer ile takım ciddi bir değişim yaşayabilir.

    ne yazık ki stoper konusunda attığımız 2 kurşunu da boşa kullandık 16/17 sezonunda. ne serdar ne de ahmet bu takımın stoperi değil. olamaz da. ama yapacak bir şey yok. semih'i de düşününce buraya 1 stoper daha ekleyebiliriz ancak. bu nedenle stoper transferi çok önemli.

    orta sahada tolga'nın sakatlığı tekrar nüksetmezse kendisi banko oyuncumuz olacak inşallah. de jong iyi bir yedek olabilir. o kadar. buraya 2 adam lazım. 1'i as olacak. diğeri de ofansif özellikleri daha önde olan sneijder'i de yedekleyebilecek bir oyuncu olacak.

    kanatlarda rodrigues umarım gelecek sezon takımın bankosu olacak. bruma gider gibi. buraya da 2 adam lazım. biri sol ayaklı sağ kanat olacak diğeri ise iki kanata da oynayabilecek. hatta mümkünse santrafor oynama kapasitesi de olacak ve santrafou da yedekleyecek.

    santrafor konusu ciddi. podolski en erken sezon sonu gider. buraya 1 sağlam adam lazım. eren de var hali hazırda. kolay sakatlanmayan, formu kolay düşmeyen ve tartışılmayacak 1 forvet yeterli bence.

    chedjou, selçuk, yasin, sabri, cavanda gibi adamlardan kurtulmak lazım. podolski ve bruma satılacak büyük olasılıkla.

    muslera
    cenk

    ahmet
    serdar
    semih
    transfer (as)
    koray

    linnes
    carole
    transfer

    tolga
    de jong
    transfer (as)
    transfer (yedek)

    sneijder
    rodrigues
    transfer (as)
    transfer (hem forvet hem kanat yedek)

    eren
    transfer (as)

    teknik direktör konusu ise gelecek sezon avrupa'da nerede olacağımıza ve yönetimin kim olacağına bağlı. eğer iyi bir durumda olursak laurent blanc ismi bence ilk aday olmalı. ondan sonra roger schimdt ya da ralf rangnick aday isimler olabilir.
  • 14
    bizim için köklü değişikliklerin olması gereken transfer sezonu. başlığı var mı yok mu bi fikrim yok ama artık açmış bulunuyorum ve galatasaray sözlük yazarlarının bu başlığı üstte tutmasını rica ediyorum. şimdi bizim gibi borcu harcı çok olan bonservis vermekte güçlük çeken kulüpler için en güzel yol boşa çıkan futbolcuları almak. bu arkadaşlarımız gayet güzel hazırlamış ben okudum sizinde okumanızı tavsiye ediyorum.

    --- alıntı ---

    rene adler-32-hamburg:
    adler, leverkusen yılarında almanya’nın yetiştirdiği en önemli kalecilerden biri olarak gösteriliyordu ancak sakatlık sorunları yaşadı, beklenene ulaşamasa da uzun yıllar bundesliga’da forma giydi. özellikle beşiktaş’ın kaleci transferi yapacağı günlerde yorumcu ali ece hem boyko transferi öncesi hem de fabri transferi öncesi yönetime adler ismi üzerinde durulması yönünde görüş bildirmişti ancak transfer gerçekleşmedi. bu sezon sonu ise adler boşa çıkıyor eğer beşiktaş fabri’yi ve boyko’yu gönderirse gündeme gelebilir, fenerbahçe’de ise volkan demirel ile sözleşme uzatılmaması durumunda iyi bir seçenek olabilir.

    benoit costil-29-rennes:
    costil’de beşiktaş’ın hem boyko hem de fabri transferi öncesi sık sık gündeme gelmiş bir isimdi. o da bu sezon sonu boşa çıkıyor. refleksleri çok iyi bir kaleci. fenerbahçe’de volkan demirel ayrılığı yaşanırsa ilk opsiyon costil olmalı. trabzonspor’da da onur ile iyi bir rekabete girebilir.

    guilherme-31-lokomotif moskova:
    lokomotif’in brezilya asıllı rus kalecisi guilherme 9 sezondur istikrarlı bir şekilde takımının formasını giyiyor. bu sene sonu sözleşmesi uzatılmazsa boşta. o da fenerbahçe ve trabzonspor’a önerimizdir.

    esteban alvarado-27-trabzonspor:
    trabzonspor’un yedek kalecisi esteban alvarado’da bu sene sonu boşa çıkıyor. refleksleri harika ancak maç sürekliliği olmayan bir kaleci. düzenli oynadığı takdirde kalesinde devleşebilecek bir isim. eğer sözleşmesi uzatılmazsa ligimizde ki her anadolu takımı için veli nimettir.
    stoperler
    gonzalo rodriguez-32-fiorentina:
    32 yaşında ki deneyimli stoper 4 yıldır firentina formasını başarılı bir şekilde sırtında taşıyor. bu sene sonu o da sözleşmesi uzatılmazsa boşta. eğer ülkesi arjantin’e dönmezse daha önce de gündemine geldiği trabzonspor’a bir şeyler katabilir.

    dede-28-cruzeiro
    uzun yıllardır ismini duyuran ancak bir türlü avrupa’ya açılamayan 28 yaşında ki stoperin sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor. kariyerinin son 1-2 sezonu inişli çıkışlı olan 1.96’lık dede, galatasaray’ın aradığı kule stoper olabilir. ancak galatasaraylı yetkililerin transfer konusunda ki tutumunu anlamak zor.

    serdar taşçı-29-spartak moskova:
    uzun yıllardır ülkemize ha geldi, ha gelecek denen türk asıllı alman stoper serdar taşçı bu sezon sonunda boşa çıkıyor. ligimizin 5 şampiyonluk yaşamış takımına da önerimizdir, makul bir maaşa anlaşılabilirse alınabilir. tabi sağlık testinden de geçmesi lazım !

    reto ziegler-31-sion:
    tanıdık bir adam. ruhunu ortaya koyan forması için ağlayan eski fenerbahçeli, isviçreli ziegler. şu an ülkesinin takımlarından sion’da stoper olarak oynuyor ve performansı gerçekten harika. sezon sonu da boşa çıkıyor, kendi takımım olsa bu sol stoperi hem oyun, performans bakımından hem de maaliyeti bakımında kaçırmazdım, ligimizde ki 18 takıma da önerimizdir. 3 büyüklerde de oynayabilecek kapasitede ancak başakşehir’e çok yakışır.

    manuel da costa-30-olympiakos:
    daha önce ligimizde top koşturmuş tanıdık bir isim daha. sivasspor forması giymiş da costa. uzaktan attığı fantastik gollerle hafızalarımıza kazınan portekizli stoper sezon sonu boşta ve ligimizi de bilen faydalı olabilecek bir oyuncu. maaliyeti de uygun olursa anadolu kulüplerimiz kaçırmamalı.

    titi-28-kasımpaşa:
    kasımpaşa’nın brezilyalı başarılı sol stoperi titi sezon sonu boşa çıkan isimlerden biri. hem ligimizi biliyor hem performansı iyi hem de bedava hangi anadolu kulübü kaçırır ki ?
    sol bekler
    gael clichy-31-manchester city:
    bek deyince akıllara iki ülke gelir derler biri brezilya biri de fransa. o ise uzun yıllar ingiltere’de arsenal ve city formaları giymiş bir fransız. gael clichy. sezon sonu boşa çıkıyor. tek olumsuz etken maaliyeti. fenerbahçe ve galatasaray’a önerimizdir.

    dennis aogo-30-schalke 04:
    aogo’da uzun yıllardır almanya’da forma giyen bir isim. nijerya asıllı alman sol bek patlamayı hamburg’da yaptı ve schalke 04’e transfer oldu. aynı zamanda ön libero olarak da oynayabiliyor ve clichy gibi maaliyeti de yok. galatasaray ve fenerbahçe’ye önerimizdir.

    emilio izaguirre-30-celtic
    6 sezondur celtic forması giyen istikrarlı honduraslı da bu sezon sonu boşa çıkan isimlerden biri. emre taşdemir’in sakatlık problemleri yaşadığı ve aziz behich’in tek sol bek alternatifi olduğu bursaspor’un yanı sıra başahşehir ve antalyaspor’a önerimizdir.

    hasan ali kaldırım-27-fenerbahçe:
    4 sezondur fenerbahçe formasını terleten hasan ali bu sene sonu sözleşmesi uzatılmazsa boşta olacak oyunculardan biri. ligimizde her takımda oynayabilecek kapasitede ancak biz onun değeri bilinmeyen bir oyuncu olduğunu düşünerek avrupa’ya açılmasını temenni ediyoruz.

    ziya erdal-29-sivasspor
    sivasspor’da uzun yıllardır top koşturan sol bek bu sezon ptt’de takımı için ter döküyor ve sene sonu sözleşmesi bitiyor. ligimize yeni çıkacak takımlar için hem as hem de yedek olarak iyi bir seçenek olabilir.
    sağ bekler
    pablo zabaleta-32-manchester city:
    manchester city’nin başarılı arjantinli sağ beki zabaleta’da sezon sonu boşa çıkan yıldızlardan biri. ligimizde sağ bek sıkıntısı çeken iki büyük takım galatasaray ve fenerbahçe için iyi bir seçenek olabilir ancak bir sıkıntı var o da maaliyet.

    silvio-29-wolverhampton wanderers:
    yeteneği tartışılmayan ancak tutunamayan bir sağ bek. silvio. ancak ligimizde kendini bulan oyuncuların örneği oldukça fazla. sol bekte de oynayabiliyor. galatasaray, fenerbahçe ve bursaspor’a önerimizdir.

    matias aguirregaray-27-estudiantes:
    onu cluj’da forma giyerken temsilcimiz galatasaray’a karşı oynadığı maçtan hatırlıyoruz. tt arena’da ki maçta da kırmızı kart görmüştü. anadolu takımlarımıza uyabilecek dengeli bir sağ bek. anadolu takımlarımıza önerimizdir.

    alperen babacan-19-denizlispor:
    ptt takımlarından denizlispor’da forma giyen ve yeni genç yetenek olarak lanse edilen alperen’in sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve aynı zamanda stoperde de oynayabiliyor. beşiktaş ile adı anılıyordu sezon sonu bonservissiz olarak alınabilir aynı zamanda anadolu takımlarımıza da önerimizdir.
    defansif orta sahalar
    lucas leiva-30-liverpool:
    galatasaray ile sezon başı transferinde anlaşılan ancak hocası klopp’un son anda onay vermediği leiva sezon sonu boşa çıkıyor. galatasaray bu transferi bu kez para vermeden bitirebilir. onu ligimizde izlemek zevk verir.

    fernando gago-30-boca juniors:
    kariyerinde real madrid görmüş ancak sakatlıklar yüzünden tutunamamış bir isim gago. sezon sonu boşa çıkacak olan başka bir yıldız da o. kalitesini tartışmaya gerek yok ligimizde çatır çatır oynar ve defansif orta saha nasıl olur ders verir. kendisi galatasaray’ın aradığı oyunculardan.

    vurnon anita-27-newcastle united:
    anita uzun yıllar premier ligde forma giymiş bir oyuncu. kalitesi tartışılmaz. defansif orta sahaları seven sergen yalçın devre arası kayserispor’un başına geldiğinde ilk olarak lawal’ı osmanlıspor’dan, rotman’ı başakşehir’den kiraladı ve n’guemo’yu da akhisar’dan aldı. samba sow’un da sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve lawal ve rotman’ın bonservisi alınamaması durumunda elde n’guemo kalıyor. anita’da sergen yalçın’ın oyun tarzına uyabilecek muhteşem bir oyuncu. kayserispor’a önerimizdir iyi bir fiyatta anlaşılabilirse çok iyi performans gösterir.

    jean-daniel akpa akpro-24-toulouse:
    sezon başında adı önce galatasaray sonra da trabzonspor ile anılan akpro çok yönlü bir oyuncu. galatasaray ve trabzonspor ile adı anıldığında gelmesini çok istemiştik. de jong, lass diarra, tiote sizin işinizi 2-3 yıl görür ancak akpro uzun yıllar orta sahanızda ki dinamonuz olur. defansif orta saha ve sağ bek oynayabiliyordu bu sene oyununa biraz hücum da ekledi ve göbek orta saha da oynuyor. galatasaray ve trabzonspor’a yeniden şiddetle öneriyoruz. galatasaray’da tolga ile trabzonspor’da okay veya onazi ile uzun yıllar forma giyer. üstelik bedava !

    samba sow-27-kayserispor:
    ligimizde karabükspor ve kayserispor formalarını başarıyla terletmiş 27 yaşındaki sow sezon sonu boşa çıkıyor. takımı sözleşmesini uzatmadığı takdirde bütün anadolu takımlarına önerimizdir.
    göbek orta sahalar
    fredy guarin-30-shangai shenhua:
    kalitesi tartışılmayacak kadar iyi ancak maaliyeti sıkıntı. çin’e giden yıldızlardan biri olan guarin’in sezon sonu sözleşmesi bitiyor. maaliyeti yüksek ama iyi bir fiyata ikna edilebilirse 3 büyük istanbul takımımız için önerimizdir.

    andre castro-28-kasımpaşa:
    kasımpaşa’nın beyni castro sezon sonu boşta. hem ligimizi iyi bilmesi hem de oyunuyla fenerbahçe’nin aradığı yaratıcı orta saha olabilir, başakşehir için de çok iyi bir opsiyon olur. trabzonspor ve bursaspor için de önerimizdir.

    kyle ebecilio-23-twente:
    ebecilio. kariyerinin son döneminde düşüşte olan orta saha oyuncusu bu sezon sonu boşa çıkıyor. ligimizden her takımda oynayabilecek kapasiteye sahip bir oyuncu ancak son dönemlerde inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. yine de ligimiz için uygun bir orta saha oyuncusu. kulüplerimize önerimizdir.

    ofansif orta sahalar
    keisuke honda-30-milan:
    bu çekik gözlü japon adamı cska yıllarından hatırlarız. özellikle de frikiklerde topun başına gelip attığı gollerden. hem duran toplara hem de hareketli toplara çok iyi vuran şut yeteneği muazzam bir 10 numaraydı. büyük umutlarla milan’a transfer oldu ama bekleneni verebildi mi ? tartışılır. zaman zaman sağ kanatta da oynadı. sezon sonu ise boşa çıkan yıldızlardan biri. onu da ligimizin şampiyonlarından fenerbahçe’ye öneriyoruz aranılan 10 numara olabilir.

    lucas lima-26-santos:
    fenerbahçe ile terraneo döneminde adı sıkça anılan lucas lima bu sezon sonu boşa çıkan isimlerden bir başkası. oyun stili ve tarzı öyle ince ki izlerken bu adam sambacıdır diyebiliyorsunuz. eğer galatasaray, wesley sneijder ile yakın bir zamanda yollarını ayıracaksa lucas lima onun yerine gelebilecek ender isimlerden ve ücretsizken de kaçmaz. aynı şey fenerbahçe için de geçerli. 10 numara transferi için yoğun uğraş veren fenerbahçe sezon sonu turnayı gözünden vurabilir.

    valentin eysseric-24-nice,nizza:
    nice tarafından bir sezon st.etienne’ye kiralanan eysseric burada harika bir performans göstermiş ve nice’e geri dönmüştü. bu sezon sonu da sözleşmesi bitecek olan eysseric’i şimdiden birçok kulüp gözüne kestirmiştir. ligimizde ise fenerbahçe ve trabzonspor için uygun bir futbolcu. önerimizdir.

    kenan karaman-22-hannover 96:
    türk futbolunun yeni gurbetçi yıldızlarından kenan, forvet arkası oynamasının yanı sıra forvet ve kanatlarda da oynayabiliyor. yerli thomas müller yakıştırmaları yapılan kenan sezon sonu boşta. böyle bir yetenek kaçmaz. galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor’a önerimizdir.

    rodriguinho-28-corinthians:
    devre arası transferinin son günlerinde fenerbahçe’nin kadrosuna katabilmek için yoğun çaba harcadığı ancak mutlu sona ulaşamadığı rodriguinho sezon sonu boşa çıkıyor. taraftarın yanıp tutuştuğu o 10 numara transferi sezon sonu bedelsiz bir şekilde yapılabilir.

    alejandro pozuelo-25-genk:
    25 yaşında ki ispanyol 10 numara kariyerinde çok takımda dolaştı ancak bu sene formunun zirvesinde. bu sezon takımı genk ile forma giydiği 26 maçta 6 gol atıp 7 asist yapma başarısı gösteren ispanyol oyuncu bu sezon sonu boşa çıkıyor. trabzonspor ve antalyaspor için önerimizdir. kaçırılmamalı !

    john ogu-28-hapoel beer sheva:
    beşiktaş’ın rakibi hapoel beer sheva’nın ofansif orta sahası her iki maçta da taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplamıştı. sezon sonu boşa çıkıyor ve anadolu kulüplerimiz için şiddetle öneriyoruz. kaçmaz !

    nacer barazite-26-utrecht:
    hem sezon başında hem de devre arasında adı rizesporla sıkça anılan müslüman oyuncu bu sezon sonu boşta. anadolu kulüplerimizde ”batalla” etkisi yaratabilecek bir
    oyuncu. bütün anadolu kulüplerimize önerimizdir.

    abdou razack traore-28-karabükspor:
    ülkemizde gaziantepspor, konyaspor ve son olarak karabükspor formaları giyen traore sezon sonu boşa çıkıyor. daha önce trabzonspor’un da traore ile ilgilendiği haberleri medyaya yansımıştı. traore sezon sonunda 3 büyük istanbul takımı dışında bütün takımlarımıza önerimizdir.

    sol kanatlar
    zoran tosic-29-cska moskova:
    tosic manchester united’in büyük umutlarla transfer ettiği bir isimdi. ancak umulan olmadı ve cska’ya satıldı, bu sezon sonu ise boşa çıkıyor. muhteşem bir sol ayağı var ve uzaktan şutları etkili bir oyuncu. makul bir fiyatta anlaşılabilirse beşiktaş ve fenerbahçe için iyi bir seçenek olabilir.

    junior hoilett-26-cardiff city:
    qpr yıllarında adından çok söz ettirmiş ve galatasaray ile de adı anılmıştı. bu sezon sonu ise boşa çıkıyor eğer makul bir fiyatta anlaşılabilirse kanadalı oyuncu trabzonspor, bursaspor, rizespor ve antalyaspor gibi takımlarımıza önerimizdir.

    maicon-27-lokomotif moskova:
    hız! hız! hız! maicon. ligimizde adından söz ettirecek seviyede, çok etkili bir kanat oyuncusu. onu ligimizde fenerbahçe, trabzonspor, antalyaspor ve bursaspor gibi takımlara çok yaralı olabilir.

    ayanda patosi-24-lokeren:
    1-2 sene önce galatasaray scout ekibinin izlediği oyuncu ayanda patosi beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. sezon sonu boşa çıkan isimlerden biri de o. ligimizde osmanlıspor, gençlerbirliği, karabükspor ve konyaspor için biçilmiş kaftan bir kanat oyuncusu. onu izlemeyi çok isteriz.
    sağ kanatlar
    jesus navas-31-manchester city:
    kalitesi ortada. o bir marka. ispanyol matador sezon sonu boşta. sevilla yıllarıyla hafızalara kazınan navas ingiltere macerasının ardından sezon sonu boşa çıkıyor. ligin başından beri lens dışında diğer kanat oyuncusunu bulmakta zorlanan fenerbahçe lens’in bonservisini alır ve bu transferi gerçekleştirirse kanatları gerçekten müthiş olur ancak her güzel şeyin katlanılması gereken bir yanı vardır. maaliyet. fenerbahçe ligimizde ki ekonomisi en güçlü kulüplerden ve bu transfer için şartları zorlamaları lazım.

    el arbi hillel soudani-29-dinamo zagreb:
    afrikalı hulk olarak anılan cezayirli soudani bu sezon sonu boşa çıkan isimlerden biri. sezon başında adı sıkça trabzonspor ile anılmıştı. fiziği yerinde, mücadele gücü yüksek ve ligimize uyabilecek bir kanat oyuncusu. soudani ligimizde fenerbahçe ve trabzonspor’da fark yaratabilir.

    luciano slagveer-23-heerenveen:
    yine sezon başında adı kulüplerimizden trabzonspor ile sıkça anılan başarılı kanat oyuncusu slagveer’de sezon sonu boşa çıkan oyunculardan. 23 yaşında ki oyuncu sezon sonu kaçırılmaması gereken kanat oyuncularından biri. fenerbahçe, trabzonspor, bursaspor, gençlerbirliği ve kasımpaşa’ya önerimizdir.

    patrick ebert-29-rayo vallecano:
    alman oyuncu 2012/13 sezonunda hertha berlin’den valladolid’e transfer oldu. burada gösterdiği başarılı performansla adından söz ettirdi. ardından spartak moskova’ya transfer oldu ancak rusya’da tutunamayarak ispanya 2. ligine döndü. bu sezon sonu boşta ve duran top yeteneği de olan trabzonspor ve bursaspor’a uygun bir futbolcu.

    tunay torun-26-kasımpaşa:
    stuttgart yıllarında büyük yetenek olarak lanse edilen tunay kariyerini beklenilen şekilde yönlendiremedi ve kasımpaşa’ya transfer oldu. bu sezon sonu da sözleşmesi bitiyor. geldiği yıldan beri en verimli olduğu sezon bu sezon oldu diyebiliriz. devre arasında adı başakşehir ile de anılmıştı. 3 büyüklerde de kanat rotasyonunda yer alabilecek bir isim. 18 kulübümüze de önerimizdir.
    santraforlar
    rodrigo palacio-35-inter:
    ülkemize yakın zamanda drogba,rvp,gomez,eto’o ve cardozo gibi çok büyük golcüler geldi hepsi de 30 yaşın üzerindeydi çoğu istenilen performansı verdi giderken arkasında iz bıraktı. bu adam da o golcülerden. müthiş saç stiliyle hatırlayacağınız arjantinli palacio. eğer uygun bir fiyatta anlaşılabilirse bütün takımlarımıza önerimizdir özellikle galatasaray ve fenerbahçe’de 1 sezon bile forma giyse ardından adını çok anarız.

    klaas-jan huntelaar-33-schalke 04:
    kjh. kariyerinde real madrid ve milan formaları da giymiş altın portakal. senelerdir adı 3 büyük istanbul takımımızla anılan huntelaar bu sezon sonu boşta. şenol güneş’in istediği forvet tipi. hem yerden hem de havadan çok iyi bir bitirici. fenerbahçe’de ise vatandaşı rvp’den daha fazla iş yapacağı kesin. tabii ki oyun anlamında ! sezon sonu fenerbahçe ve beşiktaş onun için kıyasıya bir mücadeleye girmeli.

    eric maxim choupo-moting-27-schalke 04:
    kamerunlu yıldız oyuncu sezon sonu boşa çıkan bir başka forvet oyuncusu. 1.91’lik boyuna rağmen hızı, tekniği ve bitiriciliği ile çok iyi bir golcü. aynı zamanda hücumun her bölgesinde de forma giyebiliyor. sezon sonu galatasaray, fenerbahçe veya beşiktaş bu adamı ka-çir-ma-ma-li !

    salomon kalou-31-hertha berlin:
    o da yıllardır her transfer döneminde ülkemize adı yazılan oyunculardan. kariyerinde chelsea forması da giymiş olan kalou sezon sonu boşa çıkıyor. çin pazarı şimdiden onun için pusuda bekliyordur ancak onu 1-2 sene de olsa ülkemizde izlemek çok iyi olur. trabzonspor’a önerimizdir.

    dorlan pabon-29-monterrey:
    bir dönem adı yine kulüplerimizden galatasaray ile anılmıştı pabon’un. çok hızlı bir forvet olan pabon kanatlarda da forma giyebiliyor. 29 yaşında ki 1.68’lik golcüye şu ana kadar 24.8m euroluk bonservis bedeli ödendi ancak gittiği takımlarda tutunamadı. yine de sezon sonunda bu kalitede bedelsiz bir futbolcu kaçmaz. galatasaray, fenerbahçe, trabzonspor,osmanlıspor ve bursaspor’a önerimizdir.

    david n’gog-27-panionios:
    bir dönem liverpool forması giymiş ve geçen transfer döneminde bursaspor ile adı anılan n’gog’da bu sezon sonu boşa çıkacak forvetlerden biri. ligimizde ki anadolu takımları için uygun bir forvet olan n’gog zaten gençken potansiyeli olan ve liverpool forması giymiş bir isim belki de bir anadolu kulübümüz onu alırsa iyi bir performansla 4 büyükleri peşinden koşturabilir.

    --- alıntı ---

    kaynak : http://www.gencscout.com/...bilecek-50-futbolcu/
  • 25
    konratı biten fena olmayan oyuncular var.
    bence bunları değerlendirmek lazım.
    en azından içinde bizi 1-2 sene zarfında hareketlendirebilecek oyuncular var.
    onun dışında gönderilmesi gerekilen; chedjou,sabri,donk,hakan balta,semih,tarık çamdal gibi kazmalar var.
    sneijder ve selçuk mutlaka indirime gitmeli. zaten poldi gidiyor.
    kota açılımı olacaktır.
    bazı alternatifler şöyle;

    http://www.transfermarkt.com/...profil/spieler/94005

    bize yedirirler mi bilmiyorum ama mutlaka alınırsa bir çok pozisyonda görev yapar.
    gözümü kırkmadan 3 milyon euro verilir senelik olarak.

    http://www.transfermarkt.com/...profil/spieler/15956

    2 senelik sözleşme ile sağ tarafa için +1 yazılır.
    ilk sene 2.5 milyon euro 2 . sene için 2 milyon euro.
    imza parası 500 bin euro. herkes yoluna.

    http://www.transfermarkt.com/...profil/spieler/58267

    kontratı bitiyor.
    sırf kasımpaşa'dan olduğu için beleşe alınmalı.
    inanılmaz under-rated bir adam.
    senelik 800 bin euro bu işi görür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın