• 46
    --- alıntı ---

    geçmiş olsun, riva florya gitti.. bu işten galatasaray borçlu çıkar bunun baş sorumlusu galatasaray üyeleridir ne dursun ne başkası.

    siz bu taşınmazlar için aysala yetki vermediniz.. 500 milyon usd olan laflar tl oldu bir zaman sonra 50 milyon bile etmez derler. her 2 lafın birinde islamdan müslümanlıktan bahsederler türkiyede benim islamımda çalmak, yalan konuşmak günahtır, haramdır.

    --- bu entry'i 4 ocak 2017 saat 12:56 sularında depolamışsınız.. ---

    sırada ki hedef ada ve kalamış. hanımlar beyler 2002den beri türkiye değişti, galatasaray da o tarihten itibaren yavaş yavaş değişti zirve 2011 de oldu devrim yapıldı bir paçavrayı indirdiler paçavra derken gs başkanı olan şahıstan bahsetmiyorum hani var ismi gerek yok ! ha o işte sen anladın. o tarihten itibaren aysal geldi sportif olarak 7 branşta
    şampiyonlar ligini gördük, finaller oynadık. sportif olarak real madridlere kafa tutar hale geldik gel gör ki, mali tablomuz hep aynı kaldı.. aysalı siyasetçiler; o tür den paçavralar indirtemedi bunu galatasaray divan üyelerine yaptırdılar hatta dediler ki sizin mal varlığınıza el koymayacaz bunu siz bize yapacaksınız ve başımıza fetöçü birini atadılar.

    durum bu, fetö derken ben kaplancılarda gördüm, fetöçüde gördüm şimdi ki moda ise uzuncu ismi lazım değil tarikat kursa milyonlar katılır.

    daha henüz geç mi bilmiyorum ama bu soygun galatasaray tarihini değiştirecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın