• 329
    kulüp burada kuruldu. her ne olursa olsun tasfiye edilme şansı yok. lakin kulüp bugünkü marka değerine % 99'u galatasaray lisesi ile ilişkisi olmayan taraftarla geldi.

    öyle bir statü verilmeli ki hem liseyle bağımızı koparmayalım hem de buradan mezun olanların kalan % 99'a olan tahakkümünü bitirelim. nacizane önerim; kulübün taraftarlara açılması bunun için atılacak en büyük adım. ardından liseliler için bir galatasaray lisesi mezunları derneği kurulsun. kulüp üyeliği ile lise mezunları derneği birbirinden ayrılmalı. bir taraftar hem lise mezunları derneği üyesi hem de kulüp üyesi olabilse de söz hakkı alanı için birini seçmeli. burası önemli zira.

    üyelerin oluşturduğu genel kurul aldığı makro kararları lise mezunları derneğine sunsun. oradan gelecek onay veya veto kararına göre karar gözden geçirilsin. bununla birlikte lise mezunları derneği kendilerine 2. kez aynen gönderilen kararı onaylamak zorunda kalsın. velhasıl genel kurulun başkanlığa seçtiği kişi başbakan, lise mezunları derneği ise cumhurbaşkanı statüsünde yer alsın.

    böylelikle hem galatasaray lisesi'ne olan saygımızı korumuş oluruz, hem de kulübü liseli lisesiz herkes ortak yönetmiş olur. protokolde 1. sıra liselilere verilmiş olsa da yönetim taraftarın elinde olmuş olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın