• 45
    işimiz çok zor... galatasaray'ı sportif olarak bitirme ve mal varlıklarına el koyma projesi kapsamında dursun aydın özbek zihniyeti aynen makarna ve kömür örneğinde olduğu gibi bedava bilet ve sucuk ekmeğe tamah eden kendi kul köle tebaasını yaratmış, tabir-i caizse tribünleri ite çakala emanet etmiştir.

    boykotun, sanal tepkinin ya da sessiz direnişin çok büyük bir ses getirmese de etkili olacağı kanaatindeyim. lig tv almayız, boş tribünlere oynasınlar anasını satayım umrum olmaz. samimi diyorum şerefimizle küme düşsek bile gocunmam, yeter ki şu şerefsizler bir şekilde kulüpten temizlensinler. kurucumuz ali sami yen felsefemizi türk olmayan takımları yenmek diye belirlemiş olsa da sevinmek için sevmedik, başarılara kanmadık biz. gerçek taraftar olarak kalbimizle bağlandık. hep denildiği gibi de sokakta maç yapsa kaldırımdan yine destekleriz.

    mümkün olsa tribünü ağzına kadar doldurup bakın samimi diyorum istifa falan da değil malum kişiye 90 dk. boyunca hep bir ağızdan ana bacı sövsek inanır mısınız dünyanın en etkili yöntemi olur fakat işin etik, imaj ve organize olma vs. gibi kısımları bizi çok zorlar. bir de üzerine sucukçu tayfa üzerilerine salınır, karpuz gibi ikiye bölünürüz...

    biz gariban galatasaray sözlük yazarları olarak daha büyük bir eylem planı için ancak domino etkisi yaratabiliriz fakat bu işin ortası yok bence. ya gandhi gibi sessiz savaşın dibine vurmalıyız, ya da balataları sıyırıp başkanın dibine vurmalıyız... bu iş başka türlü olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın