• 26
    mevcut yönetimin görev süresi boyunca sportif açıdan döküldüğümüz gibi maddi ve manevi olarak da çöktük. önceki sezonlarda ne olursa olsun gelecek sezona umutla bakardık ama malesef şu anki yönetimle onu da yapamıyoruz.

    kulüple ilgili herşey kötü gidiyor ve korkarım ki daha da kötü olacak. bu kadar kötüye giderken yöneticilerin herşey güllük gülistanlıkmış gibi davranması zoruma gidiyor.

    ancak sadece yönetimin istifa etmesi yeterli olmayacak bence. kulübün kişilerin kontrolünden çıkması gerekir.bundan kastım şu her gelen futbol şubesini bir kişinin kontrolüne bırakıyor. adnan sezgin, bülent tulun ve levent nazifoğlu. sonuçlar ortada. takımın bir oyun planı, transfer politikası olmalı. bu tamamen kişilerden bağımsız olmalı. sonra birilerinin kefil olmasıyla çok adam alırız o adam gidince arkasından bakarız.

    kısacası kulüp yönetimi kişilerden bağımsız olmalı. şu anda ise aile şirketine döndü. galatasaray bu yönetimle asla bir yere gelemez. eğer yöneticiler gerçek galatasaraylıysa istifa edip çekilir. ama nerde.

    bu nedenle evet galatasaray diriliyor
App Store'dan indirin Google Play'den alın