• 310
    kazanmayı bırakın puan almayı haketmediğimiz maçtı. kazanmak zorunda olan takım gibi oynamadık. beşiktaş puana gelmiş takım rolündeydi, atınca golü iyice rahatladılar. hiç bir şeyimiz iyi değil bizim. sahada oyuna isyan eden oyuncu yok. tarafsız sahada oynanmış gibiydi maç. oyuncular öyle ruhsuzdu. oyuncular reaksiyon vermeli ki tribünler oyuna girsin. bu bile yapılmadı. eksiğimiz fazla. ligi nerede bitirdiğimiz ile ilgilenmediğimi belirtmeliyim artık. bu sezonluk mikrofonu yere bırakmamız gerekiyor. her sene aynı şey bu dursun başkanla. 2. senesinde adam şubat ayının fazlasını göremedi ligde. geçen sene ocak gibi kopmuştuk, bu sezon ise şubat ayında koptuk ligden. ligden koptuğumuz çok zaman oldu ama bunu istikrar haline getirmemiştik, tebrik etmek gerekiyor bu konuda dursun başkanı.

    ultraslan isyan etmiş maçın ardından galiba, az biraz geç kaldılar sanki*. gstv çalışanlarına yollamıştır haber dursun umut satın diye. ve geleceğimizi müthiş karanlık görüyorum. keşke muslera ve bruma dışında oyuncuların sene sonu kontratı bitse dedirtti bu maç bana. bir değişiklik şart bizim takıma. dinamik isimlerle yola devam etmeliyiz. başarıya aç hale getirildik, sahada da o açlığa ihtiyacımız var.

    tudor için derbi galibiyeti şart diyordum ama gram tepkim yok kendisine. oyuncu grubu ve yönetime olan öfkemin dinmesi pek ihtimal değil. derbi kazanamıyoruz. 2008 ayındaki fener galibiyetinin ardından 2011 aralık ayına kadar fener'i yenememiştik ve sayaç vardı galatasaray x gündür fener'i yenemiyor diye ama bu durum beşiktaş için geçerli değildi. dursun the magnificent özbek bunu başardı ve artık ne beşiktaş'ı ne fener'i yenebiliyoruz ligde. ultraslan'ın olaya ses çıkarması belki umut ışığı bizim için. statta tepki gösterirlerse belki gider diyorum çünkü taraftara yaşattıklarından bir utanç duymuyor başkan.

    kendi döneminde aldırdığı oyuncular ya tribünde yada yedek kulübesinde çekirdek çitliyor. neden aldık o zaman biz bu arkadaşları, semih, chedjou, balta zaten yıllardır galatasaray forması giyiyor. söz bitti artık, 2017 eylül'üne kadar dükkanlar kapatıldı. dursun başkan riva, florya diye gezebilir artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın