• 47
    - passolig kaldırılıp, bilet fiyatlarının asgari ücrete göre belirlenmesi lazım. misal; en pahalı bilet asgari ücret'in % 5'ini geçmesin.
    - maçlar trt'de yayınlansın, özetler tüm kanallara dağıtılsın ki sadece futbol konuşulsun futbolun siyaseti değil.
    - bilhassa 3 büyüklerin maçlarının gündüz oynanması sağlansın.
    - tüm statlarda alttan ısıtma ve hibrit çim sistemleri zorunlu hale getirilsin. bu genelgeye uymayan takımlar lige alınmasın.
    - yazı ve numara fontu daha özgün olsun. mevcut font inanılmaz çirkin.
    - yabancı sınırı tamamen serbest bırakılsın. bunun yanında 25 kişilik kadroda en az 6 alt yapı çıkışlı oyuncu bulundurma zorunluluğu getirilsin.
    - maç kadroları 3 kaleci + 20 futbolcu olmak üzere 23'er kişiden oluşsun.
    - bir takım sezon içinde en fazla 2 teknik adamla çalışabilsin, bir teknik adam için de bu sayı senede maksimum 1 takım olsun.
    - hakemlere her ay, süper lig ve tff 1. ligde yer alan her takımın birer temsilcisinin katıldığı toplantılarda karne verilsin. belli notun altında kalan hakemler 1 ay maç yönetmesin. misal; puanlama 1,2 ve 3 şeklinde olsun diyelim. max 108, min 36 puan alınabilir. 85'in altında kalan hakemler sonraki ay maç yönetmesin.
    - yöneticiler için ceza puanı getirilsin. 100 ceza puanına ulaşan yöneticinin yöneticiliği düşsün. misal; 1 ay hak mahrumiyeti 25 ceza puanı getirsin.
    - sezon başı tff'ye max 25 kişilik kadro verilebilsin. devre arası transfer döneminde de bu kadrodan en fazla 3 oyuncu değiştirme hakkı tanınsın. transfer sayısı artarsa bildirilecek oyuncu sayısı da azalsın. misal; 4 transfer yapılmışsa 24 kişi, 5 transfer yapılmışsa 23 kişi bildirilebilsin.
    vs vs vs....
App Store'dan indirin Google Play'den alın