• 287
    atla deve değildir. neden bu kadar tartışılıyor anlamıyorum. forvetlerinizden bi tanesi pres yapabiliyorsa gayet oynanabilir. yani teknik olarak elmander - hakan şükür - hatta eren gibi pres yapabilen oyuncularınız varsa, yani aslında orta sahayı 5'leyebiliyorsanız oynarsanız. ha forvetiniz ümit - baros ise olmaz, tanju kosecki ise olmaz, saffet hakan ise olur ama forvetlerin birbirini tamamalayıcı özellikte olmaları da lazım.

    gelelim şu anki galatasaray'a. eren ve podolski çok birbirlerini tamamlayacak türde bir ikili değiller gibi, podolski de eren de hızlı kıvrak oyuncular değiller. hele orta sahada sneijder'la olabilir mi gerek var mı bilmiyorum. takımın en büyük sıkıntısı ortasahadaki mücadele gücü. yani zaten hali hazırda 5'li ortasahada bile helva gibi dağılıyoruz. çok forvet = çok gol diye bir denklem yok. iç sahada belki oynanabilir ama dış sahada şu anda hiç gerek yok.

    belki sneijder - eren ya da podolski sneijder ikilileri denenebilir. tolga de jong bruma rodriguez orta sahası ideal olur diye eyyorluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın