• 16311
    fizik güç bakımından 2016-2017 sezonu süper lig'deki 18 takım içinde sanırım en sonda yer alan takım. 18 şubat 2017 çaykur rizespor galatasaray maçında koşulan 118 km bizleri aldatmasın. yeni hoca gazıyla ne var ne yok ilk yarıda tüketti takım. ceremesini de 2. yarı çektik. ya daha ekonomik oynamalı ya da bu kadar efor harcamışken fişi ilk yarıda çekmeliydik.

    bir de takım hiç üretmiyor lan. rize bile recep'le, özgür'le falan pozisyon buldu amk. kağıt üstünde podolski, yasin, josue, linnes, rodrigues gibi oyuncular bir anadolu takımında olsa bayağı pozisyon bulur. biz bulamıyoruz. attığımız gol ve yasin'in boş kaleye atamadığı an dışında gole yaklaştığımız bir pozisyonumuz olmadı. bu da sorun. koşuyoruz, ayarımız yok. koşmuyoruz bu sefer de üretemiyoruz. yani inanılmaz kötü bir kadro planlamasına sahibiz ve sezon öncesi kampını rezalet geçirmişiz. mevzu bundan ibaret.

    sneijder'i pamuklara sarmalıyız döndükten sonra. onun kalan 13 maçta oynaması çok ama çok önemli. şöyle söyleyeyim sneijder bugün sezonu kapatsa trabzon bile geçer bizi. (zaten pazartesi günü alanya'yı sahalarında yenerlerse puan farkını 7'ye indirecekler bizle. daha biz de trabzon'a gideceğiz. ) öyle yani....
App Store'dan indirin Google Play'den alın