• 16011
    çok iyi bir stoper transferiyle şampiyonluk şansımızın süreceğine inanıyorum. şampiyonluk yarışındaki tüm takımlardan daha iyi hücum hattımız var, kalemiz de tartışmasız şekilde en iyisi.

    orta ikili ve defans büyük sıkıntı. orta ikili sıkıntısının tolga ciğerci'nin iyileşmesi ile biraz daha hafifleyeceğini düşünüyorum ama selçuk inan'la kesinlikle olmaz. hele kide jong'un yanında selçuk inan'la hiç olmaz. dinamizm sıfır. tolga ciğerci nigel de jong ikilisi sezon sonuna kadar bizi idare eder. ama tolga'nın durumu ve dönüş tarihi belli değil.

    defans konusunda ise her bölgede sorun var. sağ bek konusunu hiç açmıyorum bile, kusucam artık. sol bek için de içimiz çok rahat değil, carolebazen çok iyi işler yapıyor ama bazen hataları direk olarak golle sonuçlanıyor, içerde de stoper olmayınca tabi... örneğin şener'in fişek gibi carole'ün yanından geçip rvp'ye kestiği top.

    gelelim stopere; eğer ki stopere ligin kalitesinin üstünde bir stoper transfer edilirse yanında ahmet çalık'la birlikte bizi bu yıl idare edecek duruma gelir. ama eğer stoper gelmezse rakipler bize leblebi gibi gol atmaya devam eder.

    ne hakan balta ne de semih kaya stoperde galatasaray seviyesinde değil. açıkcası ben ahmet çalık'ın ikisinden de iyi olduğunu düşünüyorum, serdar aziz'in ise elimizdei en iyi stoper olduğunu, ama adam injury prone'un en önde gideni. mevcut durumda öncelikli sıkıntı şu ki ahmet çalık'ın da en büyük zaafı kafa topları ve çok atletik olmaması, yani tamamlayıcı stoper olabilir ama yanında gerçekten iyi bir stoper şart.

    bakalım o stoper gelecek mi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın