• 177
    bazı oyuncular tavsiye edeceğim sözlük.

    1) martin olsson

    bir dönem ilgilenmiştik kendisiyle. çok beğenirim tam bizim ligde iş yapabilecek bir bek. çok çok hızlıdır. ayağına hakimdir. 6 ay sonra sonra sözleşmesi bitiyor. 28 yaşında. tahminen 1 milyon euro ya falan rahatlıkla getirilebilir. ingiltere ikinci liginde oynuyor bu arada.

    2) bacary sagna

    açık konuşacağım. 33,5 yaşındadır ama hiç önemli değildir. çinliler de sulanmaz. zira çinliler hücum oyuncusu alıyorlar. 6 ay sonra sözleşmesi bitiyor. kendisini ikna edersek city bedavaya bırakır. hali hazırda fransa milli takımının 11 oyuncusudur. çok profesyonel bir adam. fiziği oldukça iyi durumda. zaten city' de de şans buluyor. şöyle 1,5 seneliğine 4 milyon euro gibi bir paraya ikna etme ihtimalimiz var. çağ atlatır takıma. en azından bu adam gidene kadar sabri futbolu bırakmış olur. yaşlı demeyin üzerim sizi. 1,5 sene sağ bek konuşmayız. şampiyon yapabilecek bir isim.

    3) moussa konate

    23 yaşındadır. trabzonla adı anılıyor. bizimle anlaşması zor olmaz. sene sonu bitiyor sözleşmesi. tutma ihtimali yüksek bir adam. tutarsa 10 sene forvet aramazsın.

    4) xavi hernandez

    evet yanlış duymadınız. 36 yaşındadır. ama arap liginde izlediğim maçlarda çok çok çok iyi durumda gördüm kendisini. selçuk' tan fizik olarak hiçbir eksiği yok. tekniği hala çok iyi. 70 metreye ayağına topu indiriyor. sakat emre belözoğlu' nun yardırdığı ligde kendisi şampiyon yapar. sakatlık problemi yok. zaten çok profesyonel adam. 1,5 seneliğine ben tamamım. yanında tolgayla bizi şampiyon yapabilecek bir adam.

    5) eto

    eğer podolski giderse 6 aylığına kiralamamız gereken adam. ama almamalıyız. 6 ay kiralamak yeterli olacaktır. şartım podolski' nin gitmesidir. podolski gitmezse gerek yoktur.

    6) zenci üstün fizikli bir orta saha

    9.1.17 el ittifaq gs maçı nda da gördüğümüz gibi orta sahada muhammed kanu adlı 194 cm boylu biraz da tekniğe sahip atletik arkadaş orta sahamızı follofoş etmeye yetti. bizim ligde fizik gücü olarak oyuncular hep zayıf. atiba ve josef dışında güçlü bir orta saha yok. hani bu arkadaşı bile tutup getirsek iş yapar. 11 oynasın demiyorum yedek kulübersi için şart böyle adam. bu tarz bir adamı yıllık 500 bin euroya oynatırsın. böyle bir arkadaş da elzem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın