aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4215
    deplasman yasağı kalktığında a'dan z'ye tüm biletleri ultraslan'a veren başkanı bağırlarına bastıkları için suçlu sayılmaması gerektiğini düşünen oluşum.

    ulan tüm biletleri aldınız, hepiniz maça gittiniz, dışarıdan bir kişi bile gelemedi, siz mi takımı düşünensiniz ? hayır ben. ben senden daha çok düşünüyorum. sen kavga çıkaran, sahaya yabancı madde atan, almanyada deplasmanda bile meşale yakıp atan, oyunculara, başkana, yönetime saldıran, hepsinin altında yönetimden aldıkları biletleri satıp aldıkları lüks arabalara sahip olan, mamaları kesilince havlayan sen mi daha çok düşünüyorsun ? sen bir hiçsin lan. cahilsin sen çünkü. o kadar cahilsin ki kör cahil demeye dilim varmıyor.

    insanları öldüren de sizsiniz. evet öldüren. galatasaray'ın adını kötüye kullanan sizsiniz. insanlara bedava bilet vermek uğruna karşınızda el pençe divan durduran da sizsiniz. bugün madem yönetime, hocaya karşı tepki koymuyorsunuz, o zaman riekerink beyin karısı ve kızı üzerinden aptal aptal sorular soran gazetecilere neden tepki vermiyorsunuz ?

    ya bırakın burada sizin gibi cahil insanlar olmadığı için artık kandıramazsınız. bittiğiniz gün yok olup gittiğiniz gün, alpaslan dikmen mezarında rahat uyuyacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın