aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4201
    sanırsın ki galatasaray'ın tüm başarıları bu karaktersiz, sucukçu, rantçı tayfa sayesinde oldu. biz sizin ne olduğunuzu çok iyi biliyoruz ama isterseniz bazı konulara değineyim.

    schalke maçı biletleri için ne kadar ağladığınızı ve sonrasında chealsea maçı biletleri size peşkeş çekildiğinde nasıl sustuğunuzu sayfalarca anlatabilirim mesela.

    mancini'yi nasıl kovarız, ünal aysal'ı nasıl def ederiz diye düşündüğünüz kadar sucuklarını yediğiniz dursun için tek bir eylem yapmadınız. twitter'dan atıp tutan amigo arkadaşınız sonra kendisi ile kol kola sucuk yedi.v

    bu süre zarfında kulübün tek arazisi ve kurtuluşu olan riva arazisi de peşkeş çekildi ama bu sizi gene ilgilendirmedi çünkü sucuklar çok acıydı ve siz ayran arıyordunuz.

    bu arkadaşların son zamanlarda gelen tepkilere karşı kayıtsız kalmayıp açıklama yapma sebepleri ise artık foyalarının ortaya çıkması ve bunun taraftar tarafından görülmesini istememelerdir.

    hepsini unutalım, peki galatasaray, real madrid ile ölüm kalım maçı oynuyor. inanılmaz bir atmosfer ve maç bir anda 3-1 olmuş. üstüne droga bir gol atmış ve ofsayt sebebi ile sayılmamış. olağanüstü bir baskı var hem tribünde hem takımda. fakat bir anda sessizlik oluyor. takımı desteklemeyi bırakıyor bu sucuk ekmek tayfa. herkes anlamıyor ne olduğunu. meğerse bu arkadaşlar maçı kaybedeceğimizden o kadar eminlermiş ki filistin için pankart hazırlamışlar ama gösteremeyecekler diye korkmuşlar. koşarak pankartı açtılar ve son 10 dakika takıma tek bir tezahurat yapmadılar. bunlar arma sevdalısı çünkü her deplasmana, su topu maçına falan gidiyorlar dimi. nolur gitmeyin eksik kalın.

    peki bunları da unutalım. tribünde sizden farklı bir tezahürat başladığında ona katılıyor musunuz yoksa gücünüzü kaybetme korkusu ile hemen susturuyor musunuz?

    bu kangren trübünden gittiği gün her şey daha güzel olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın