aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4203
    yıllar yıllar önce, sene 2009 şubat-mart gibi bir dönem. galatasaray-bordeaux avrupa ligi 2.tur maçı oynanacak meşhur 4-3'lük maç. o gün de birisi ölmüş ve saygı duruşu var ama şehit yoktu gibi hatırlıyorum o yüzden şaşırdık saygı duruşuna. velhasıl kelam orada bu saygı duruşu kimin için denirken bir anda adamın biri "skibbe için" dedi. tam da o hafta skibbe kovulmuştu ve bülent korkmaz'ın ilk maçıydı bu maç. biz de 3 arkadaş komik geldi hani böyle normal gülümsedik, kahkaha bile atmadık.

    bu ultraslan'ın ciğeri beş para etmez, cahil amigolarından bir tanesi o gün bize döndü ve "ne gülüyosunuz lan pezevenkler" dedi. bunu söylemeye hak gördü kendine. neden? çünkü o tribün lideri. yemişim senin tribününü senin demenle mi bağırıyoruz ulan biz orada? o zaman 16 yaşında genç lise öğrencisiydim tıfıldık sesimizi çıkaramadık. şimdi 24 yaşına geldik boylu poslu adam olduk, gelsin desin bakalım aynı lafı bir daha diyebiliyor mu, indirmez miyim onu kapalı üstten kapalı alta.

    tek vasfı tribüne gidip sucuk ekmek yemek olan ve insanları ezmeyi kendilerine hak olarak gören insan sürüsüdür ultraslan. kurt sürüsünün liderleri ve köpekleri vardır içerisinde. konu insan ezmekse eğer gelsin tribünün dışında bir yerde çıksınlar karşıma, kim daha çok saygı görüyormuş saygın insanlardan görsün, öğrensin. bunlara biat edenlere de yazıklar olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın