• 7041
    vpn arayanlara genel cevap yıllardır kullandığım cyberghost vpn'i tavsiye ederim, free versiyonunda 3 lokasyon seçebiliyordunuz sanırım ama ücretli versiyonu cidden büyük kolaylık.
    şuan güzel bir indirim var 21 euro'ya bir yıllık üyelik ama bir aygıt bağlayabiliyorsunuz, 600 farklı server var ve herhangi bir hız kaybı yaşamıyorsunuz 12 mbps gördüğüm hızı bağlandığımda en düşük 9 olarak görüyorum, torrent ya da streaming işlerinde bu zamana kadar bir sorun yaşadığım olmadı, premum versiyonu bu özelliklere ek 5 aygıt bağlanabiliyor, mobil uygulaması başarılı.

    bir diğeri nordvpn bunların avantajı 6 cihaz bağlanabilmesi cyberghost'un her sene yaptığı indirimi kaçırınca 2 ay kullanma fırsatım oldu aynı şekilde hızlı ama windows uygulaması biraz sorunluydu (geç bağlanıyor) ama güzel bir özelliği var vpn koparsa şu programları kapat diyorsun herhangi bir kesintide o uygulamaları kapatıyor, mobilde sıkıntı yok.

    her ikiside log tutmuyor, (nsa korumalı falan kısmı hikaye tabi onlardan kaçamazsınız ama bizimkiler bunlardan kayıt vs alamaz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın