resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2272
    ilk haftadaki karabükspor maçında linnes'i yanına çağırıp "adam gibi oyna kırarım kafanı" diye tartakladığı zaman "işte bu adam kötü oyuna ve disiplinsizliğe müsaade etmez" deyip umutlanmıştım. fakat şimdi yanıldığımı hissediyorum.

    bir tane kaptanlık pazubandı için sabri ayrı lobi yapmış, selçuk ayrı lobi yapmış, sneijder ayrı kumpas yapmış. "sikerim sizin kavganızı da derdinizi de, kaptanlığı muslera'ya verdim ikinci kaptan da hakan. pazubandı top oynayan adama takarım, önce maç kazanın sonra karşıma gelip kaptanlıktan konuşun. bir daha bu meseleyi açan olursa oymuş buymuş demem yollarım a2'ye, anladınız mı lan" diye haşlayamıyorsan bu takımı yönetemezsin hocam. burası hollanda değil, kusura bakma.

    hep söylediğim bir şey var, bir lider adaletli olmak mecburiyeti taşır. eğer yönettiği kişilere adaletli olduğunu hissettiremezse başarılı olması mümkün olmaz. şu anki oyunlarıyla üç oyuncu da kaptanlığın k'sını telaffuz edecek durumda bile değiller. bunlardan birine kaptanlık vermek iyi oyuncuların da moralini bozabilir, ki birine kaptanlık versen diğer ikisi problem çıkarmaya aynen devam edecek. yapılması gereken şey, üç ismi de kadro dışı bırakmakla tehdit ettikten sonra kaptanlığı en çok hak eden isim olan muslera'ya vermek. sorun çıkarmaya devam eden olursa gözünün yaşına bakmadan kadro dışı bırakmak. ki üç isim de şu an için vazgeçilmez değil.

    ha riekerink'i bu kadar gömüyorum, takımı yönetemiyor diye söyleniyorum ama bu yönetim bu adamdan daha iyi bir hocayı bulup getiremeyecek, bunun da bilincindeyim. eğer getirirse bu entrynin çıktısını alıp erman toroğlu gibi ağzıma atar çiğnerim. zaten yönetim yönetim olsa, bu problemi hocaya bırakmaz kendileri çözerlerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın