resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11970
    bize ihanetini, satıp gidişini, kendini zorla kovdurmasını, sayesinde fatih terim olduğu galatasaray'ı yeri geldiğinde kendi menfaati için hiçe saymasını vs vs hepsini yoksaysak dahi taş gibi oyuncu havuzu olan türkiye takımına iğrenç ötesi bir futbol oynatıyor. euro 2016 eleme grubunda göt zoruyla ve mucizevi şekilde en iyi 3. olup şampiyona gitmişti. şampiyonada hayal kırıklığı yarattı ve dünya kupası eleme grubunda da ilk galibiyetini oynadığı resmi maç sayısı bir elin parmağını geçmeyen kosova'ya karşı alabildi.

    galatasaray'a yaptığı yanlışları bir kenara koysak dahi böyle formsuz ve bitik bir adam nasıl oluyor da galatasaray'a layık görülüyor, galatasaray'ı ayağa kaldırabilecek tek ve mutlak adam o olarak görülüyor, anlamak güç.

    hoş bende durum baya farklı, düşme hattında gezinsek ve bizi kurtaracak tek adamın o olduğunu bilsem dahi gelmesini istemem. yolu florya'dan dahi geçmemesi gereken kişilerden. kazandığı tonla parayı harcamaya, torunlarıyla oynamaya falan baksın. galatasaray onsuz da galatasaray olmaya devam edebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın