resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11967
    şimdi madem başlık hortladı o zaman çorbada bizim de tuzumuz olsun.

    öncelikle bu ahımız var hocam'cıları anlamıyorum. adamı antremandayken siktir ettikten sonra adamın milli takıma imza atmasında adamın ne suçu var. haa milli takımla hiç görüşmeyecekti en baştan diyenlere de sorarım aysal neden çıkıp biz terimin görüşmesine izin vermiyoruz demedi de hocayı attı medyanın önüne. hocanın orda ben milli takıma gitmem diyip sonra aylarca vatan haini diye anılması gibi bir ihtimal varken, tüm ülke o eveti beklerken terimin hayır deme lüksü var mıydı? bence hayır. ünal aysal galatarasay başkanı olarak bu polemiğe daha başında nokta koyabilecekken terimin bu duruma düşmesi işine geleceği için demiröreni terimle görüştürsün diye serbest bıraktı, terim de kabul etti. haa sonra bir de antremandayken adamı görevden aldı. terim de televizyonların önünde ağladıktan sonra galatasaraydan sonra başında durmasının en doğal olduğu yer olan milli takıma gitti.

    ben bu hikayede bir satış göremiyorum arkadaşlar. cidden bakıyorum bakıyorum bir satış yok. daha doğrusu terimin yaptığı bir satış yok. burdaki esas satış bildiğin aysalın yaptığı danışıklı dövüş üzerine terime attığı tekmedir. bunu görememek de gerçekten acaip. her neyse konumuz aysal değil. terim hiç bir zaman mükemmel bir adam olmadı. mükemmel bir karakter olmadı. bir sürü kez hatası olmuştur. hatta belki galatasarayı 2 kez yarıda bırakmıştır da. ilki fiorentinaya gidişidir, ikincisi de 2. hagi dönemi öncesi polatın teklifini kabul etmemesidir. hoca garanti olmadığı işe girmez, bunu da biliyoruz. terim bir çok kez lafını da yedi. konuşacağım deyip konuşmadı, arda ve diğerleri için milletten özür dileyecekler dedi sonra hiçbirşey olmadan geri aldı. gökhan töre milli takıma gelirken ömerle hakanı dışarı itti falan. geçmiş zamanda daha bir çok örneği de vardır bunun. amma ve lakin hocanın kovulma sonrası galatasaraya gidişinde bir satma yoktur. bir hata da yoktur. sen nasıl ki erdoğan varken bu millet zora da düşse tek yürek olduysan(15 temmuz darbe girişimi), terim için o dönemde milli takımda bulunmak da bundan farksızdır. kılıçdaroğlu nasıl ki binaliyle miting yaptıysa hoca da demirörenle kolkola girebilir. kaldı kı demirören var diye milli takıma gitmemek de garip bir kafa olurdu, sanki bu ülkenin sahibi demiörenmiş gibi.

    herneyse şimdi yine terim sesleri yükseliyor. hava da uzun süredir hiç bu kadar fatih terim kokmamıştı. tam uygun ortam; terim kötü, galatasaray kötü. ben şimdi gelir mi bilemiyorum, çünkü kötü kadroyu ve kötü ekonomik gidişatı bir kez devraldığında başına neler geldiğini görmüştü(2002). şimdi terim gelir mi, biz terimi getirir miyiz bilmem ama sene sonuna kadar terimin adı düşmeyecektir manşetlerden. burada da böyle tartışmalar sürecektir. ancak başta anlaşalım; sevmeyenler lütfen laflarını yediği için sevmesin, siyasi duruşu için sevmesin, düzgün bir adam olmadığı için sevmesin. ama şu milli takıma gitme olayında en suçsuz adam kendisi be. şu ahımız niye var bi anlayamadım gitti. ahımız varsa o olaydan başka bin tane şey için olsun da adam orda birşey yapmadı arkadaş.

    kaçınız ilk aşkınız sizi terkedince ölene dek onu bekledi?

    edit: iş bu entry hocanın gelip gelmeme isteğinden bağımsız durum bildirir raporudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın