• 180
    1997 senesinde okudugum okulda basketbol takimi olmamasi sebebiyle hentbol takiminin antrennmanlarina basladim. nedense biyigina tukurdugum zottirik hoca ilk sene lisansimi cikarmadi. hatta o sene bi ara lisans konusunda soru sorduğumda cikti lisansin dedi. benim gibi bir arkadas vardi. sahaya ciktik. hic lisans kontrolu yapmayan yamuk hakemler lisans kontrolu yaptiginda herkesin ismi okunurken bizim o arkadasla ismimiz okunmadi. sonrasinda da tipis tipis soyunma odasina gidip ustumuzu degistirdik. tribundeki yerimizi aldik.

    ama o zottirik hocayi oyle bi yazdim ki, ertesi sene takimin en as sol kanat oyuncusu oldum. ondan oncesinde ise bu dandik herifin oyuncu tercihlerinden dolayi son 1.5 dakikasina 16-15 geride girdigimiz bir macta, hic oynamayan ben zorlayarak kendimi oyuna aldirdim. terbiyesiz herif gitti sag elini kullanan beni, sag kanada aldi. ama benim kanadimdan 2 saglam savunma, yine kendi kanadimdan 2 gol ile hiyarin 17-16 kazanmasini sagladim.

    bak ya! herifle yasadigim bu sacma sapan basari hikayesinde bile nasil sinirden deliye dondum. kufretmemek icin zor tuttum kendimi. ama yine o zaman donsem o maci kazandiktan sona gider 2 tane tokat atardim suratina. sahi neden yapmadim ki? bak yine sinirlendim!!!!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın