• 15277
    muslera, tolga ve bruma harici futbolcularin mevcut formlarini artirmalari lazim. bilhassa sneijder'in. selcuk nasil kesildiyse bu gidisle sira ona gelecek. hadi selcuk'un alternatifi var da sneijder'in yerine koyacak, onun seviyesinde adamimiz yok.

    bunun yaninda beklerin hucuma daha fazla katilmasi lazim. eboue-riera ikilisinin verdigi katki 100 uzerinden 80 ise mevcut beklerin verdigi katki 40 bile degil. acamadigin savunmalar karsisinda en onemli silahlar beklerdir. hic giremiyorlar oyuna. olmaz boyle.

    son olarak orta alanda topa yon verenlerin cok daha hizli hareket etmeleri gerekiyor. takimin enini mumkun mertebe uzun tutmamiz ve kanat degistirmelerimizi daha cabuk yapmamiz lazim. geriden daha fazla adamin ceza sahasin girmesi ya da o bolgeye yakin olmasi lazim. topun bulundugu kanat topu ceza sahasina gonderecegi zaman ters kanatta yer alan oyuncunun mutlaka ceza sahasinda olmasi lazim. atak devamliligi yakalayamadikca rakibi yirpratmamiz zor.

    biliyorum bunlar temel stratejiler. ukalalik yapmak gibi bir niyetim yok ama bu saydiklarimin cogunu yapamiyoruz. takim yavas, takimin boyu uzun, eni kisa. tempomuz cok dusuk. ceza sahasinda cogalamiyoruz. mevcut oyun karakteri ile ligi forse edemeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın