• 1831
    belli basli kisilerle ahbap-abi-kardes iliskisi icerisinde oldugundan yorumlari cogu zaman tarafli yapar. misal rijkaard zamani rijkaard'i yerer, her firsatta besiktasi calistiran rakibi mustafa denizli'yi overdi. kendisi ile kanka olursaniz sizi her firsatta over ara ara yerse de (gecen sene mustafa denizli'ye bir giydirmisti) genelde en kotu durumda olsaniz bile onayini alirsiniz.

    taktigi adamlar (bkz: lucescu) (bkz: rijkaard)konusunda ise t a a r a b t'in akil hocaligini yapsa yeridir. hastalik derecesinde takintili uslupla aleyhlerinde yazar. misal, lucescu onca basariya ragmen korkaktir hincal'a gore. bu konuda 20 yildir da bu cizgisini degistirmemistir hincal. 2009 uefa sampiyonlugunda bile "adam gibi rakip cikaydi gorurdum lucecu'yu" demisti.

    burada olcan ve umut ile iliskisini bilmiyorum ama su var. olcan 4. yildiz sampiyonlugunda degil ama o onceki yaz transfer donemindeki en buyuk kozdu. trabzonspor'da gercekten cok iyi oynamak bir yana takimin en iyisiydi belki de. 5+3 kuralinda cok onemli bir hamleydi ama tutmadi. burada oynadigi ve gol attigi attirdigi mac sayisi 5i gecmez ki salt 2 sene takimdaydi bu adam. o gobekle resmen hali sahada adam eksik oldugu icin aranan bilmemne abilere donmustu.

    umut bulut'unda bir ic saha bursa bir de karabuk maclarini hatirliyorum. baska da birsey aklima gelmiyor....
App Store'dan indirin Google Play'den alın