resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11345
    artık bu ülkede görev verilmemesi gereken kafa yapısına sahip teknik adam. her yerde milli takım, milli duygular diye ötüyor ancak arkadaşına silah çeken adamı kadroya alıyor. bu ülkenin en iyi oyuncusu defans anlamında ömer toprak hiçe sayılıyor. töre iyi oyuncu ancak karakteri bozuk bir kişi. milli takıma verip verebileceği 3-5 maçtan öte gitmeyecek bir oyuncu kendisi. yani milli takım önde gelir diyen adam bunu yapıyor. ülkenin başındakiler bu adamı ilah sayıyor, belki bizlerde zamanında terim'in affedersiniz götünü çok kaldırdık ama unutmayalım ki kendisi dünyanın tek uefa kupası sahibi insanı değil. ülke olarak ülkenin en iyisi süper, şahane, eşi benzeri yok romantikliğinden kurtulmadığımız sürece bunlar başımıza yine gelecek. tıpkı ülke insanı olarak 3-5 köprü yapıp, 2 otoyol yapan adamı ilah sayan güruh gibi. onunda sanki dünyanın ilk ve tek yol yapan, köprü yapan adamı olduğunu sanıyor ya bizim millet aynısı fatih terim bey için de geçerli.

    gelelim almadığı oyunculara. eğer bu oyuncuları almazken 4 sene sonra bu adamlar yaşlanacak ve bizim yeni ve dünya kupasında oynayacak birnesile ihtiyacımız var diye düşünüp almadıysa kendisi artık emekli olmalıdır bu işten. ya da bu oyuncular avrupa şampiyonasında mücadele etmediler diye alınmadılarsa yine kendisi sorumlu çünkü bu takımın patronu kendisi ve oyuncuları oynatmak da onun sorumluluğunda. arda şöyle yaptı, selçuk böyle yaptı ile olmaz bu işler. kendi egosunu futbolcular üzerine kurmaya çalışan bir adam var ortada. eğer ben fatih terim'i bilmeseydim derdim ki oyuncular suçlu ancak bildiğimiz için kendi suçlu.

    gel gelelim basın toplantısında yaptığı aşağılayıcı tavırlara. mehmet demirkol soru soruyor ve laubali şekilde oradaki kendisinine ve gazetecilere yanıtlar veriyor. kendini dünyanın tek adamı sanıyor. hayatı boyunca yaşadığı 1 uefa kupası, 1 avrupa şampiyonası 3.lük birde şampiyonlar ligi çeyrek finali. bu başarıları yapmış 20 tane adam var zaten. daha fazlasını yapmış onlarca teknik adam. affedersiniz türkiye'de kazandığı 3-5 şampiyonluk benim için hiçbir şey. avrupa'da neden bir takımla başarın yok diye sorarlar adama. neden milan ile bir bok yapamayıp kovuldun. 3-5 söz italyanca bilmekle olmuyor değil mi fatih terim. elinde dünyanın sayılı kadrolarından birisi varken (bkz: pirlo) neden kovulmayı başardın.

    unutmayalım ki kendisi her dibe doğru gittiğinde galatasaray'ı çıkış kapısı olarak kullanmıştır. kendisi döneminde belki de en çok gelir gider dengemizin bozulması sonuçları ortaya çıkmıştır. işi bittiğinde de takımı bırakıp gitmiştir. son zamanlarda galatasaray'a fatih terim kadar zarar veren başka adam ben hatırlamıyorum. diyeceksiniz hamza var, dursun var, prandelli var. unutmayalım bu dediğiniz adamlar gelir, gider, kovulur. taraftar bu süreci hemen atlatır ki en fazla 1 sene şampiyon olamayız. ancak ne zaman fatih terim gibi galatasaray bünyesinde gücü olan bir adam bu tavırları sergilerse taraftar iyice soğur.

    bu ülkede galatasaray'ı galatasaray yapan fatih terim değildir. fatih terim'i adam yapan galatasaray'dır. daha doğrusu adam yerine koyan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın