• 951
    bizim spor basınını anlamak için patronlarını değerlendirmek yeterli olur.

    a spor ve ntvspor fanatik iki fenerlinin sahip olduğu tv'ler. buralarda yorum yapanların çoğunluğu da fanatik fenerli ve genellikle galatasaray nefreti ile dolular.

    bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok. onları dinlerken ağızlarından çıkanları duymak yeterli. a spor'da emre bol ve taner karaman gibi iki isim bütün resmi ortaya koyuyor zaten.

    galatasaraylı yorumcular ise genellikle bir nedenle galatasaray aleyhinde konuşanlardan seçiliyor. örneğin levent tüzemen sneijder nefreti nedeniyle tercih ediliyor. gökmen özdenak ve hıncal uluç da öyle. hıncal uluç'un umut bulut ve burak yılmaz'ı eleştiren galatasaray taraftarını hainlikle suçlaması bu fenerli patronların işine geldiği için hıncal'ı tepe tepe kullanmakta tereddüt etmiyorlar.

    hıcal uluç'un galatasaraylı olduğuna kesinlikle inanmıyorum. zaten fenerli olduğunu ama fi tarihindeki bir maç yüzünden galatasaraya döndüğünü kendisi iddia ediyor. bu iddia doğru bile olsa hıncal uluç'un bilinçaltı kesinlikle fenerli ve galatasaray'ı gömmek için bahaneler üreten bir fabrika gibi.

    düşünün umut ve burak'ın hali gün gibi ortada iken bile galatasaray aşkı ile yanan taraftara bu iki ekmek kafalı için "hain" diyebilecek kadar galatasaray'a ihanet edebiliyor. hıncal uluç, levent tüzemen ve ahmet çakır gibi galatasaraylı olmaz olsun.

    fenere karşı psikolojik üstünlük elde etmemizi sağlayan sneijder ve melo'ya düşmanlık eden bu kriptoları galatasaray adına konuşturan fenerli medya patronları hesapsız değiller elbette.

    kısacası tüm galatasaray taraftarı şunu iyi bilmeli ki hıncal uluç, ahmet çakır ve levent tüzemen gibi fosilleri bu kanallarda bir galatasaraylı olarak konuşmamaktadırlar. onlar olsa olsa galatasaraya pislik atsınlar, sneijder ve melo gibileri gömsünler diye fenerli patronlar tarafından kullanılan borozandan başka bir şey değil. eğer bunu bilinçli olarak yapmıyorlarsa uyanmaları, bilinçli olarak yapıyorlarsa insaflı olmaları dileğiyle...

    not: aspor'da bugün saat 21.00'de aykut ince'nin konukları mehmet ayan ve ılgaz çınar. üçü de fenerli ve galatasaray'ı gömmek için birbirleriyle yarışıyorlar. galatasaray ile ilgili söylediklerinin tamamı yalan ve yanlış. allah galatasaray taraftarına sabır versin. hangi kanala baksalar, galatasaray'a kin ve nefret kusan bir iki fenerliye rastlıyorlar. arada bazı beşiktaşlılar da refakat ediyor bunlara. yani işimiz gerçekten zor.

    gerçi bunlar böyle yaptıkça allah da cezalarını veriyor ama yine de içinde bulundukları psikoloji gerçekten acınası bir halde. allah şifa versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın