resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11257
    galatasaray ile anlasmissa ve eger yeni sezonda galatasaray'in basinda olursa, ciddi bir imtihanla karsi karsiya kalacak kisidir.

    biliyorsunuz microsoft'un windows yayinlamasinda bir rutin var, bir iyi windows, bir kotu windows, bir iyi, bir kotu. boyle bir dongu var. su an fatih terim de bu dongunun 4. halkasinda.

    eger gelirse ve maddi imkansizliklara ragmen (para harcayabilecegimizi zannetmiyorum) takimi bir araya toplayip, dursun ozbek gibi bir adama ragmen basarili olursa, benim gozumde rustunu tekrar kanitlamis olacak (cunku artik eskisi kadar guvenmiyorum).

    fakat gelir de bizi 2 adim oteye bile tasiyamazsa, cok net anlayacagim ki fatih terim overrated bir adam. kotu bir antrenor degil, fantastik bir antrenor hic degil. sadece psikoloji yonetmeyi bilen ortalama ustu bir adam; basarisizligin ve basarinin tanimi benim icin budur.

    ayrica, alpaslan dikmen soyle demistir; "ben galatasaray icin bir tasi kaldirip bir metre oteye koyan adama saygi duyarim". dolayisiyla, galatasaray'a gelip faydali olursa yine basimin ustunde tasirim, gelirse takimimdan vazgecmem, basarisiz olursa "ben ligi cok kovalamiyorum yiea" tribine de girmem.

    ben galatasarayliyim, kisi ve olaylardan bagimsiz. biliyorum hepiniz cok kaliteli, elit ve yuksek becerilere sahip insanlari kuluple ilgili mertebelerde gormek istiyorsunuz, iyi temsil edilip "mis gibi kalite" kokusunu cigerlerinize cekmek istiyorsunuz, fakat hepimiz biliyoruz ki turkiye sartlarinda bu cok zor.

    ayrica hafiza tezeleyelim:
    "birilerinin ici rahatlasin diye sozlesme imzalayacak degilim"
    "fatih terim adaletin oldugu yerde vardir"
    "demiroren: hocamla kader birligi yaptik"

    gelirse hosgelir, gelmezse de "cimbom basi dik yurur"
App Store'dan indirin Google Play'den alın