resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11020
    kendisiyle ilgili teşhisimi hırvatistan maçından önceki gün trt'ye verdiği röportajda koydum: fatih terim milli takımın başarılı olabileceğine inanmıyor. evet, normalde maçlardan önce içten bir şekilde takımına güvendiğini söyleyen, 6 yediğimiz real madrid maçından önce bile hırslı bir şekilde iddialı açıklamalar yapan fatih terim'i ilk defa bu kadar temkinli konuşurken gördüm. tamam "asarız keseriz, en az yarı final görürüz" demesine gerek yok gerçekçi olsun elbette, ama fatih terim de genelde hırslı ve kendi hırsıyla oyuncularını da motive edebilen bir teknik direktör olarak bilinirken bu kadar temkinli konuşması, en azından bir "biz elimizden geldiğince mücadele edeceğiz" bile diyememesi ve "yarın izleyip göreceğiz ne olacağını" gibi yorumlarda bulunması hayra alamet değil. benim şahsi fikrim, fatih hoca milli takımın başarılı olabileceğine inanmıyor. böyle durumlarda da maalesef kendisini takıma fazla veremiyor ve işler gideceğinden de ters gitmeye başlıyor, tıpkı galatasaray'daki 2. döneminin 2. senesi gibi.

    dolayısıyla milli takımın başarısız olabileceğini düşünen bir fatih terim, turnuvadan sonra işsiz kalma ihtimaline karşı mutlaka bir b planı da hazırlamıştır kendine. bu da turnuva sonrası için galatasarayla görüşüyor olabileceği iddialarının doğru olabileceğini gösterir. ha tabi milli takım başarılı olur ve bir anda tekrar milli kahraman haline gelirse de (ki bunun çok zor olduğu ortada) galatasaray ile yaptığı görüşmeleri silip atabilir, yapmadığı şey değil.

    karakter olarak kendisinden pek hazzetmeyen ama başarılarına ve yaptıklarına büyük saygı duyan bir galatasaraylı futbolsever olarak benim yorumlarım bu şekilde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın