• 124
    linnes transfer hakan balta carole
    song selçuk
    valencia sneijder poldi
    transfer

    bir yedek stoper(genç ve hızlı elbette zayıf yönleri olacak bir transfer ama en azından geleceğe dönük küçük bir risk) veya işler rast giderse denayer bir sene daha kiralanabilir. bir yedek santrafor -bonservis verilmeden mümkünse -misal dembele diyorlar. tellesi satarız. donk,olcan,sabri,yasin,tarık,hamit,umut,chedjou takımdan bir şekilde gönderilir. semih ve koray 5 kişilik stoper rotasyonunda kadro için savaşır. sinan ve bruma da aynı şekilde. buraya kadar 15 milyon bonservis 15 milyon maaş bütçesiyle bu iş olur.buraya da açıklık getireyim. valencia için konuşulan bonservis 2milyon maaşı 3milyon gibi olur. gerçek bir santrafor 6 8 milyon arası 3 milyon euro maaşı. song ha keza öyle bonservissiz de olsa 3milyondan az maaş istemez.direk 11e stoper de en az 3 en çok 5e ve 2 milyon gibi bir maaşla.
    kiralık hamlelerle de aşağı yukarı bu bütçe elde edilir. zararına gönderilecek futbolcularla,tellesten alınabilecek 3 5 bonservisle bu bütçenin bir kısmı karşılanabilir.

    zurnanın zırt dediği yer orta saha rotasyonu. bence bilal durmalı. emre çolak da durmalıydı ama geçmiş olsun yapacak bir şey yok.devamında aklıma gelen kimse yok ne yazık ki. donk denen garabeti belki aldığımız fiyata satabiliriz. bu noktada ben emre utkucan ve ekibine güvenmekten yanayım. carole tipi transferler yapabilirsek ve unuttuğum dzemailinin maaşından kurtulup,ufak tefek bir bonservis de alabilirsek burayı da görece daha az kaliteli 2 futbolcuyla doldurabiliriz.

    en az 7 transfer yaptım farkındayım. 3 futbolcudan satarken bonservis bekledim ( gerçi toplamda çok gerçekdışı bonservis istekleri değil. dzemaili 1milyon,donk 2 milyon,telles 4milyon) takımdaki yüksek maaşlıları zarar etmeden gönderdim (bu en zoru sanırım). 10 milyonu biraz geçtim. yalnız bunları yaparken 2 3 yıl sabretmek için yapmak gerekir. satmadan almayacak şekilde önümüzdeki 3 yıllık sürecin tek yatırımı bu olacak şekilde bir transfer harekatı bu. gülen gerçekçi bulmayan olabilir ama yapılamayacak bir iş değil. belki uefa olumlu bakmaz ama önümüzdeki sene şampiyonluk gelirse ve transfer sezonu 1 2 rötuşla kapanırsa sıkıntı yaşamayız ve geri dönüşümüz gerçekleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın