resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 2307
    galatasaray'da teknik direktör olarak 2015-16 sezonunda müthiş maçlar çıkarmış, bol gollü galibiyetler almış ama yine de medya tarafından birinin emiriyle destek görmemiş :(

    hain medya!! bütün gerçekleri, muhteşem galibiyetleri bizden saklamış. ulan biz de her maç ölü futbol oynayıp kaybettiğimizi sanarak üzülüyorduk.

    goygoy bir yana, galatasaray'a gelmeden önce de nefret ederdim. şu son gelişinden sonra 10 kat arttı nefretim. bu rezil sezonun birinci sorumlusudur.

    edit: ilk geldigi zamandan son zamanlarina kadar medya hep pohpohladi. arkasinda sansal olan biri medya tarafindan nasil desteklenmez? yok iddia edildi uok sunu diyorlar bunu diyorlar ile insanlari suclamak ne kadar kolay. fatih terim nefreti insanlara neler soyletiyor. isi gucu yok medya ile denizli'yi gonderecek. lol. medya sayesinde o kadar uzun sure gorev yapti beceriksiz denizli. hamzaoglu'nun kovulmasi terim'in dediklerini yapmasiydi, milli takima calismasiydi hu iddialara gore. denizli'nin kovulmasi da yine terim'e baglanmis. gelecegi yok ama insallah imparator doner ve bu soytarilari(iddiacilari) terbiye eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın