• 115
    asla ve asla genç oyuncuyu al parlat ve sat şeklinde bir porto politikası olmamalıdır.

    porto. ülke ne? portekiz. dil ne? portekizce. yaşam? güney amerika'da gibisin. oraya aldığın genç futbolcunun uyum süreci sıkıntısı olur mu ? hayır. büyük takımsın hem hedeflerine yürürüp hem de güney amerikalı'nın avrupa'ya açılma konusundaki en ideal konumdaki alternatif misin ? evet.

    işte arkadaşlar. yerden yere vurduğunuz kellesini isterük yaptığınız karaköpek bunu anlatmaya çalışıyor. sen porto o-la-maz-sın. olmana gerekte yok.

    galatasaray'ın takip etmesi gereken en önemli transfer politikası gözden düşmüş yıldızları alıp ikinci baharını yaşatmak şeklinde olmalıdır. bu da bir tarzdır. böyle de çok başarılar elde edilmiştir ve edilecektir.

    hagi,taffarel,song,tomas,baros,elmander,ujfalusi,popescu,riera,eboue,drogba,melo,sneijder ilk anda aklıma gelenler. kafa bu olmalı. yurtdışı görmüş olacak. büyük takım görmüş olacak. kariyerinde düşüşe geçmiş ya da sonlara yaklaşmış olacak. sporculuk hayatının son mücadelesi için galatasaray'a gelmiş olacak. işte en ideal transfer budur bizim için. hele ki yaş olarak 27-28'i yakalayabiliyorsan ballı kaymak.

    yoksa bruma'ya verirsin 10 milyon euro sonra başlarsın açmaya papatya falları.

    edit: ukrayna'da ki başarılı olma mecburiyeti baskısı türkiye'dekinin yarısı kadar bile değildir. bilenler bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın