• 47
    bu zihniyet ve kadro degismezse, maalesef ligde kalma mücadelesi vereceğimizi düşünüyorum çok kötüyüz öyle böyle değil on iki maçtır deplasmanda galibiyetimz yok !

    maddi durum ortada, bunun üzerine futbol konusunda geri zekalı über yeteneksiz yönetici müsveddeleri en az onlar kadar, futbola inat beceriksiz futbolcu yığını plansizlik programsızlık büyük bir ihtimalle avrupa gidemeyecek oluşumuza ek kendi malligimızdan kaynaklanan cezayı ikiye katlama ve en az üç yıl avrupa dan uzak kalacak oluşumuzü da eklersek ciddi anlamda vahim bir durumda olduğumuz çok net görülmekte.

    şimdi asıl sorun zerre güveni olmayan bir takımı kim izler ruhsuz, aldığı paranın hakkını vermeyen rezilleri niye destekler. inanmadığı, yaptıkları her hamle utanç kaynağı olan yönetime niye destek verir sorusu aklımıza geliyor elbette aslolan galatasaray aşkı o hiç bir zaman, hiçbir surette değişmez sadece biraz içimizde yaşarız o ayrı konu.

    yeni sezonda formayı neden alır, lig tv aboneliğini niye yeniler store ürünlerini niye alır en önemlisi binbir meşakatle kombinesini neden alır, niye yeniler. yani özetle sevgili yönetim; siz ve bu ruhsuz takım aynı şekilde devam ettiği sürece yağmurlu havada su bulamayacağınız gerçeği çok netken bu inat niye? olmayacak, yapamayacaksiniz daha fazla kendinize kufrettirmeden defolup gidin şu takımın başından.

    baltayla sözleşme uzatırsan, kazmanın parasını artırırsan futbolcu müsveddesi reyizi kadroda tutmaya devam edersen, kaya semih'i evladım deyip bağrına basarsan, kendine hayrı olmayan umut'u gol atsın diye sahaya sürersen çolak denen müzmin gence artistlik yapacak kadar önemli olduğunu hissettirirsen üç maç üst üste aynı defans blogunu yanyana oynatamazsan gol atacak bir tane adam bulamazsan altyapıdan a kadroya aldığın genç az bir şey sıkınca g.otu başı atarsa, milyon euro değer biçtiğin çamdalın takımın ...sına cam ağacı dikmesine fırsat verirsen ordan burdan kovulan ayarsız sırf büyük takımda bur iki efa oynadığı diye hoppadanak a takımın içine melonun yerine koyarsan, bırak futbolu,yüzüne baktıkça hayattan emekli oldum olacam diyen bilal'e para verirsen stoper aldığın adamı kendi yeri hariç her türlü pozisyonda saçma sapan yerlerde oynatırsan on tane sağ ben alıp yine o malum şahsi oynatırsan sezon başı bu basket takımını kapatacağım deyip kazandığı kupadan sonra en çok paye almaya kalkan yönetime sahip olursan üç kuruşa mücadele eden tekerlekli basketbol takımının sorununu çözemezsen,gü bela bulduğun sponsorlugü daha ilk senesinden sutduremezsen bir sezonda beş ayrı isimle çalışırsan sana küfreden insana tarandı şükür dersen ve ve ve en önemlisi galatasaray futbol takımını tarihinin en rezil günlerine sürüklersen senden hiçbir şey olmaz ....
App Store'dan indirin Google Play'den alın