• 355
    (bkz: #1462534)
    (bkz: tarihte bugün)
    (bkz: ekrem memnun)
    (bkz: sarayın sultanları)
    (bkz: galatasaray kadın basketbol takımı)

    maç öncesinde ve esnasında bir çok değişik duyguyu yaşamıştım; korku, umut, endişe, sevinç ve daha niceleri. ama içimde değişmeyen tek bir duygu vardı, o da "gurur" idi. sonuç ne olursa olsun, bu "gurur" hissi değişmeyecekti nezdimde.

    ekrem memnun önderliğinde, sarayın sultanları çok büyük bir iş başarmışlardı. hem de bunu aylarca paralarını almadan başarmışlardı. fenerbahçe yönetimi, neredeyse eksiksiz ordayken (rusya'da oynanmıştı maçlar), galatasaray cephesi, "liseliler" tarafından yine yalnız bırakılmıştı.

    zaten ev sahibi ekaterinburg (çoğu yöneticinin ekaterinburg isminden bihaber olduğuna eminim) ve yüksek bütçeli fenerbahçe varken, galatasaray kazanamayacaktı kupayı. aylardır paralarını bile doğru düzgün ödemediğin bir teknik ekip ve oyuncu grubu, şampiyon olacak değildi herhalde? buna binaen, ne gerek vardı onca yolu çekmeye, ne gerek vardı rusya'lara gitmeye! bahar da gelmişti zaten, mis gibi (beleş) galatasaray adası falan gibi ortamlar varken, ne gerek vardı rusya'ya gitmeye! zira nisan ayında bile soğuk olur rusya...

    işte böyle bir ortamda kazanıldı bu kupa!
    sadece parkede kazanılmadı bu kupa!
    bir direnişin eseridir bu kupa!

    tekrardan tşk ekrem memnun ve sarayın sultanları!
App Store'dan indirin Google Play'den alın