resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1660
    hala kaptanımız efsanemiz diye savunulmaya çalışılan berbat teknik direktör. bu "evlatçılık" yapan arkadaşlar yine burda semih, sabri niye oynuyor diye ağlıyorlar. bu kadar yanar döner olmaya gerek yok. sen burda "kaptanımız, efsanemiz" diye hiç de hak etmediği şekilde teknik direktör olmasını istersen, birileri de çıkar "sabri bizim evladımız tabii ki o oynayacak" der, oynatır.

    hayır bir de sanki buradaki herkes bülent korkmaz'ın efsane futbolcumuz, kaptanımız olduğunu inkar ediyormuş gibi yazmıyorlar mı vallahi deliricem. zaten bülent korkmaz'ı savunanlara bakın sadece "kaptanımız, efsanemiz" diye savunuyor, biri de çıkıp şöyle başarısı var böyle iyi hoca diyemiyor, çünkü değil, onlar bile söyleyemiyor bunu. arkadaşlar, kimse bülent korkmaz'ın kulüp efsanesi olduğunu inkar etmiyor öncelikle bunu o kafalarınıza güzelce bir yerleştirin, herkesin söylediği şey şu; bülent korkmaz berbat bir teknik direktördür. hani berbattan daha kötü sıfatlar varsa onların hepsini de hak eden bir teknik direktördür.

    en iyi zamanında sneijder'e sallamış bir yorumculuk kariyerine, en iyi zamanında lincoln'ün galatasaray kariyerini bitirmiş bir teknik direktörlük kariyerine sahiptir. yetmedi mi?

    iyi niyetli değildir bülent korkmaz. apaçık bir yabancı düşmanıdır. yorumculuk kariyerine falso görmeyenlerin sağır olduğunu düşünüyorum. ntvspor'da neler söylediklerini hepimiz duyduk arkadaşlar. hal böyleyken en büyük sorunumuz olan "türklerin top oynamaması"na çanak tutacaktır. şu takımda en son olması gereken şey sneijder'e düşman olacak bir teknik direktör getirmektir. bülent korkmaz tırt teknik direktörlük kariyerine rağmen yüksek egosuyla sneijder'in podolski'nin en büyük düşmanı olacaktır bunu görmemek için gerizekalı olmak gerekiyor.

    bakın size bülent korkmaz çapını göstereyim; http://www.milliyet.com.tr/...1767933-skorerhaber/

    --- alıntı ---

    bülent korkmaz: sneijder takımı bozuyor, burak, selçuk, muslera, drogba maç kazandırıyor, sneijder'in maç kazandırdığını görmedim.

    --- alıntı ---

    çapı bu kadardır. gelirse de desteklemeyeceğim. yeter artık sizin evlatçılığınız, torpiliniz. çapı yetmeyen adamları hak etmedikleri mevkilere getiremezsiniz arkadaş. o kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın