• 937
    09.03.2016 tarihinde divan kurulu toplantısı oldu.

    bu divan kurulunda önemli şeyler oldu.
    birincisi o kim olduğu belli olmayan dede. hollandalı napacakmış alt yapıda temalı ırkçı konuşması.
    ikincisi taner aşkın'ın taraftarı tehlike olarak gören konuşması.
    üçüncüsü ünal aysal'ın 20 dakikalık konuşması.
    dördüncüsü galatasaray üyeliği taraftara açılsın kampanyası ve taraftarın olaylara yaklaşımı.

    şu sıralar galatasaray'ın gündemi budur.
    hani kıyametleri kopardıkları yanlış çıkan bir kırmızı, yanlış verilen bir penaltı kararından çok daha büyük olaylar... ancak basın dilini yutmuş gibi...
    ben galatasaray üyeliğinin herkese açılmasını doğru bulmuyorum. ancak biliyorum ki tek doğru da benimki değil. iki ayrı modelden bahsediliyor burada. taraftarın istediği bir devrim var. çok önemli. nadirdir türk halkının kendi kendine organize olması, değişiklik istemesi. tutucu toplumuz zira. ancak kampanyanın başarıyla sonuçlanmasını istemesem bile, kongre üzerinde yaratacağı baskının inanılmaz derecede olumlu olduğu kanaatindeyim. bu bıçak kemiğe dayandı mesajıdır. yönetime değil, kongreye yönelmiştir. istenen düzenin komple değişmesidir. bu güç de taraftarda var. uyanmaya başlaması, düzenin itibar kazandırdığı her bir kişi için endişe verici. o yüzden çalışacaklar. mecburlar.

    ha belki sonuç alınsa çok iyi şeyler olur. ancak her kurumu ele geçirmeye meraklı hükümet için çoğunluğu sağlayacak üye sayısını kulübe sokmanın çok kolay olacağından endişeliyim. örtülü ödenek ne güne duruyor, bir defalık 100 milyon lira, eu, dolar her ne ise göm... kulüp tayyip iktidarına hizmet etsin.

    zaten ülkenin hali ortada. türk halkının reyine de malesef güvenemiyorum.

    ancak taraftarın baskısı, lise lümpenlerinin yarattığı statükocu anlayışın, hep ben diyen çıkarcılığın son bulmasına neden olacaktır. bu yüzden bu kampanya çok ama çok önemli.

    işte bu noktada medya susuyor. çünkü taraftar hareketinin büyümesi galatasaray düşmanlarının çıkarına değil. onlar bu şirazesi kaymış düzenin kulüp içerisinde devamını istiyor.

    hatta ve hatta organize olmanın, devrim istemenin küçük modellerinin başarı getirmesi ülkenin anasını belleyen iktidar için de sıkıntı. koyun gibi davranmadığınızda sonuç alınabileceğini görsün istemez bazıları türk halkının.

    türk spor basını, türk basını... ne yapıyorsa senelerdir bu ülkeye zarar veriyor.
    analarından emdikleri sütün burunlarından gelmesi dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın