• 935
    türk futbolunun kanser hücresidir. bugün türk futbolunu bu noktaya getirenlerin en başında yöneticiler ve onların kalemşörleri gelmektedir. ülkemizde maalesef futbol adına hiçbir güzel olay yok. yani süper(!) lig maçı izlerken dahi sıkılıyorsunuz, derbilerde de bile bu durum geçerli. hal böyle olunca milyonlarca liranın döndüğü bu sistemde kazancı ancak kaostan beslenerek yaratırsınız.

    herkes futboldan anladığını zannediyor ama bu ne tribünler ne spor yazarları için geçerli. bu sözlükte her gün paylaşıyoruz, şu yazar şöyle bir cahillik yapmış, bu yazar böyle demiş diye. futbolun sadece arda'lı barcelona'dan ibaret olduğunu sanan bir güruhtan bahsediyoruz. kimse onjektif bir şekilde köşe yazısı yazmıyor, en fanatiği bile patronu ne derse onu yazıyor. o şekilde ekmek parasını evine götürüyorsa da kimseye gururdan bahsetmesin zaten.

    tribünler zaten bitmiş. statlar neden dolmuyor diye yakınan spor medyamız neden bunun passolig sayesinde olduğunu dile getiremiyorlar? bu kadar kokuşmuş ortam içinde zaten maça da gitmek istemiyor insan.

    ben gazete almıyorum. gazetelerin internet sitelerine de girmiyorum. haberleri ya twitter'dan ya da buradan takip ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın