resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1956
    kendisinin herkesten çok eleştirilmesi gerekir; kendisine yapılmakta olan eleştiriler de haksız veya yersiz değildir. neden?

    hamza başta, kendisi tv'de iken bu takım üzerinden ahkam kesiyordu. şunu şöyle yapması, bunu böyle yapması gerekir diyordu. geldi; değişen hiçbir şey yok. geldiğinden beri takım oyununu geçtim, bireysel oyununu ileri götüren bir tane dahi topçu yok. düşün ki kan değişimi ile her takım 2-3 hafta iyi oynuyor, bizde o bile olmadı.

    albert einstein "aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek deliliktir (aptallıktır) demiş. geldi takımın başına, hamza'nın düzeni ile aynı topu oynatıyor. hamza ile tek farkı stoperde taş gibi oynayan hakan balta'yı sol beke çekip carole'ü kızağa alarak tandemin anasını sikmek oldu.

    kadro yetersiz lafına katılmıyorum. biz nba takımı değiliz ki aga umut'a muhtaç olalım. poldi'yi öne koydu mu lazio maçına kadar? volkan pala denen çocuğu zaten siki tuttuğumuz biz sezonda 1 maç olsun denedi mi ligde 45 dakika? kanatlara altyapıdan pırpır bir çocuk deneyeyim dedi mi 15 dakika için? bunların hiçbiri yok.

    kadro şampiyonluk için yeterli değil; bunu yönetim dışında hepimiz ta temmuz ayında gördük ama takıma 2-3 tane genç alıp tempo yaptırmak, taraftarın yaka silktiği umut'u kızağa çekip poldi sinan kanatları önüne volkan'ı denemek, linnes denayer koray carole dörtlüsü ile oynayıp "gelecek senenin iskeletini kurmaya çalışıyorum" demek için yetersiz değil kadro.

    transfere ihtiyaç var diyince yıllardır aralarında olduğu basın mensubu kendisini büyük hoca ilan ediyor. lan sene başında sağ bek kanat forvet alınsa, melo satılmasa veya yerine ne bileyim m'bia alınsa zaten kendisi tv'de kalmaya devam ederdi.

    arkadaş dün akşam sahaya bakın; ilk devre selçuk'un pozisyonu yok. pozisyon derken mevkii yok sahada. kendisi oynuyor. selçuk forvet arkasında oynuyor, dünyanın en iyi forvet arkalarından sneijder sol açıkta, olcan ve yasin gibi kanat adamları (iyilikten değil taktiksel dağılımdan) kulübede. donk dökülüyor, ikinci devre 15 yaşındaki çocuk bile selçuk'un donk'un yerine çekilmesi, sneijder'in forvet arkasına alınması ve sabri ile birlikte donk'un oyundan alınması ve olcan-yasin ikilisinin oyuna girmesi ile taktiksel olarak taşların yerine oturacağını görüyor, oysa mustafa sahanın o ana kadar yıldızı carole ile sneijder i çıkartıp yasin olcan ikilisini alıyor. umut da sabrinin yerine oyuna giriyor ki poldi kanada çekilsin. böyle mi tırpanlanır lan takım?

    kendisi artık bırakın galatasaray'ı fmde takım çalıştıramaz. zaten 2 seneden fazla bir takımda kalmışlığı da yok. dolayısıyla yapılacak transferlere karıştırılmaması, uzun vadeli ve kenarda maçı çaresiz şekilde izlemeyen bir hoca alınması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın