• 278
    http://www.tribundergi.com/...ak-zor-reddedildiler

    bela okumak istemiyorum gercekten. ama arkadas. bu kadar olmaz. sayisi milyonlara varmis insaniz. hicbir karsilik beklemeden seviyoruz bu kulubu. tek vasfi bir liseden mezun olmus insanlar bizim bu karsiliksiz askimizin gelecegini tayin ediyor. bu nasil bir sacmaliktir.

    lise mezununa uyelik 600 lirayken mezun olmayanlara uyelik 10 bin lira. ustune ustluk lise disi basvurularin kabul orani yuzde on.

    taraftarin gece gunduz, her gun bu yonetime veya gelecek sonraki yonetimlere bu durumun duzeltilmesi icin baski kurmasi gerek. bu kulup bir zumrenin oyuncagi degil, tum turkiye'ye mal olmus bir camia. bu kulup sadece bir lisenin mezunlarinin eglencesi degil, bir ulkenin en degerli markasi. yine belli basli uyelik kriterleri bulunsun egitim seviyesiyle ilgili ornegin ama bu lise mezunlarina yapilan ayrimcilik ortadan kaldirilmali ve uyelik esit kosullara getirilmeli. galatasaray'in kurtulusu ne arsa satmakta ne bileklik. yapin uyelik aidatlarini senelik besbin lira, kabul oranini yuzde onlardan yuzde 60 yetmislere cekin, zaten artacak uye sayisiyla borcu kisa surede kapatiriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın