resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1769
    galatasaray'in artik kroniklesen "eskiler denemis tutmamis ama bir de ben deneyeyim" hastaligina hic gecikmeden yakalanmis galatasarayli olmayan teknik direktor.

    olcan'in sag tarafta oynayamadigini yeterince izledik ama yeterli gorulmemis ki bir kez daha izleyecegiz. ileride bir seyler yapabilse bile defansa katki veremeyecegi asikar. adam sag ayagiyla topu onune dogru bile cekemiyor nasil paslasacak?

    bu da yetmemis, sol tarafi carole'a emanet edip sneijder'i yine orta sahadan uzaklastirip sola yaklastirmisiz sanki ilk kez deneniyormus gibi.

    umut'u da sanki burak yilmaz'mis gibi iyice ceza sahasi icine cekmisiz, burak yilmaz yeterince icine etmedi sanki takimin boyunu uzatarak.

    selcuk'u iyice sevmedigi alan cekmisiz, insiyatif alip yer degistirmezse bilal'i seyreden sezonun en kotu selcuk'u izleyebiliriz.

    geldigi ilk macta linens'i ileride oynattigi da bile daha mantikli bir saha dizilisimiz vardi. su anki saha dizilisi ise kibar tabirle gerizekalilik. bunu dusunen tum yetkililere emeklilik hayatinda basarilar diliyorum. 3 temposuz orta saha, kanatsiz bir takim, topla oyuna girmeyen bir forvet... bravo, resmi olarak galatasaray futbol takiminin icine ettiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın