*

resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 1629
    neye ifrit oluyorum biliyor musunuz, son on senede tek başarısı sivasspor'u geçip 70 puanla şampiyon olmak olan bu adam bize imza attığı zaman "galatasaraylı mustafa 86 yılında 'galatasaray'a dönüp avrupa kupası kazandıracağım' demişti, şimdi o sözü tutmaya geldi" diye atan tutan, "galatasaray artık şampiyonluk yarışının ortağıdır" diye sallayan medyadaki futbol yorumcularına ifrit oluyorum ben. yahu bu işten para kazanıyorsunuz ama sokaktaki adamın bile kıçıyla güleceği laflar ediyorsunuz. azıcık işinize saygınız olsun.

    86'da avrupa kupası sözü vermişmiş, 30 yıldır niye gelmedi lan o zaman? niye gitti fener'e beşiktaş'a rizespor'a hoca oldu? madem bu herif bu kadar büyük galatasaraylıydı, 2004'te fatih terim istifa ettiğinde neredeydi? 2011'de rijkaard'ı kovduğumuzda "fener maçında takımın başında kim duracak" diye aranırken neredeydi?

    denizli gelince şampiyonluk yarışının ortağı haline gelmişiz. forvetinde burak'la umut oynayan takımın başına simeone'yle klopp'u aynı anda getirsen bile hiçbir halt olmaz. ya bunu göremeyecek kadar salaksınız, ya da bunu gördüğünüz halde söyleyecek kadar onursuzsunuz.

    peki bunlar haksız çıkınca susacak mı? elbette hayır. yarın yeni birisi imza atınca bol keseden sallamaya devam edecekler. mehmet demirkol'u rıdvan dilmen'i hasan şaş'ı (arkasında h.şaş-11 yazan üç tane formam vardır, kendisini çok severim ama yorumculuk yapamıyor) futbol yorumcusu diye itibar hürmet görmeye devam edecek şu saçma ülkede.

    "denizli kurt hocadır, planını önceden yapmıştır, ne yapacağını iyi bilir"... ben de size ne yapacağımı iyi biliyorum ama yanlış örnek olurum diye yapamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın