• 4992
    yakında kafayı yiyecek olan taraftar grubu.

    çok afedersiniz ama ayakta sikilmektedir, ayakta.

    biz üstümüzü başımızı parçalayalım bu takımın selameti için, kendi bütçelerimize yorduğumuz kadar kafa yoralım kulübün mali durumuna. ama haysiyetsizler ordusu*, kim bilir ne komisyonlar, ne kayırmalarla, kulübün ırzına geçsin orda.

    ulan 2 yıldır kafamızı sikiyorsunuz, sineye çekiyoruz, 'lan nasıl olur, o kadar gelir var' desek de anlamaya çalışıyoruz ekonomik durumu. yevhen konoplyanka, maxi perreira gibi adamları yok imza parası, yok bok püsür gibi bahanelerle gözardı ediyorsunuz, 10 yıldır takımın palyaçosu olan adamlara fahiş zamlar yapıyorsunuz. 6 ay lan, 6 ay sonra boşa çıkacak 30'a dayanmış adama*, 2.5 milyon euro bonservis veriyorsunuz.

    (bkz: galatasaray yönetimi)
    (bkz: dursun aydın özbek)

    çıldıralım mı ulan amına koyduğumun yerinde? kulübü mü basalım toplanıp amk? ne kadar rezil herifler yönetiyor oğlum bizi?

    yönetimi desen; bir tane ıslak imzanın faksını yetiştiremez, rezil rüsva eder yine bizi,
    futbolcusu desen; halı sahaya lütfetip çağırmayacağın kadar yeteneksiz olur, çalışmaz, gelişmez. ama iş lafa gelince en ağır galatasaraylı kesilir, taraftara atar yapar,
    kongresi desen; hakkaten dinazorlar sürüsü haline gelmiştir artık. işleri güçleri nereden kulübü sömürürüz, nereden indirimli yeme-içme, sıçma imkanı elde ederiz, olur.

    oğlum nolacak böyle ya? ben çıldırıyorum artık. baksan elitizmden geçilmeyen bu camianın bu kadar iğrenç yönetilmesi benim çok zoruma gidiyor artık.

    benim karşılıksız sevip, 7/24 düşündüğüm kulübümün bugününü, geleceğini böyle adamların böyle haysiyetsiz kararlarının şekillendirmesi...

    yazık, yemin ediyorum yazık bize amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın