• 14087
    şimdi yine kızacaklar ama şu geldiğimiz noktada fatih terim karakterinin de azımsanmayacak bir payı var. peki neden?

    şimdi fatih terim'in milli oyunculara yaklaşımını biliyorsunuz; onlara "siz bu ülkenin milli takımının oyuncularısınız, en güzel parayı siz alırsınız, en güzel evlerde siz kalırsınız, en güzel yemekleri siz yer, en elit mekanlara siz gider, en güzel kızlarla siz takılırsınız." dediğini eski milli oyuncular bile sık sık dile getirdi. şimdi hamzaoğlu da milli takımda kendisinin yanında staj yaptı kendisinin malumunuz. terim'in oyunculara yaklaşımını bizzat gözlemledi ve galatasaray'da muhtemelen yerlilere karşı, özellikle selçuk-burak gibilere, bunu tatbik etti. sezon başında burak'a "yıldız yıldız diyorlar, işte geldi yıldız." söylemini hatırlarsınız, bu o yaklaşımın bir yansıması sadece.

    terim'le aralarındaki fark şu ki terim pohpohlamasını nasıl bilirse bundan şımaranı hizaya getirmesini de ondan daha iyi bilir. hamzaoğlu bunu yapamadı sanırım yüzü biraz yumuşak olduğundan, sonuç poposu kaldırılmış, ortamını bulmuş, rahat bir takım iskeleti. dolayısıyla geldiğimiz bu nokta çok şaşırtıcı değil.

    yani hamza'nın kendi karakterini düşünmeden direkt terim'den gördüğü oyuncu motivasyon yaklaşımını galatasaray gibi bir takımda uygulamaya kalkmış olması, ki bu benim tahminim, bizi kaçınılmaz sona sürükledi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın