• 14083
    takımın en büyük iki sorunu kondisyon ve takım içindeki bölünmedir. yapılması gereken transferler, teknik taktik falan hepsi bunlardan sonra gelir.

    takım olursan ve 90 dakika oynarsan sol bekin orhan sağ bekin cihan olsa bile 83 puan toplarsın.
    takım olursan ve 90 dakika oynarsan sol bekin victoria sağ bekin capone olsa bile şampiyon olursun.
    takım olursan ve 90 dakika oynarsan forvetin radu bile olsa liverpoola gol atarsın.
    takım olursan ve 90 dakika oynarsan başında teknik direktör olmasa bile şampiyon olursun.

    bu takımın anası bellenmiş. hamza yerlilerin götünü öyle bir kaldırmış ki zannersin hepsi padişah çocuğu. kısıtlı yeteneğin üstüne bir de göt kalkması eklenince ve takımdaki yabancılara karşı abuk sabuk konuşmalar başlayınca ( sadece bizim duyduğumuz 1 yabancı olmalı gibi, başka neler söyleniyor kim bilir), doğal olarak yabancılarla yerli oyuncuların arası açık şu anda. sneijder de dahil hiç kimsenin maç kaybetmek veya kazanmak umurunda değil. olan bu soğuklarda maç izlemeye giden taraftara oluyor sadece.

    bir tarafta götü kaldırılanlar. semih-burak-umut-sabri-tarık
    diğer tarafta sallanmayanlar. denayer-jose-carole-podolski- sinan-koray

    bu takımın bu kadar puan alması bile sadece ve sadece galatasaray arması sayesindedir. çıkarın başka bir forma koyun, küme düşmeme mücadelesi verir bu takım.

    ben mustafa denizliyi takdir ediyorum bu zor zamanda elini taşın altına koyup geldiği için. emin olun yılmaz vural hariç çok kişi gelmezdi. ama uzun vadede denizli ile olmaz bu iş. olmayacağını kendisi gösterdi. yapılacak iş bu saatten sonra belli:

    devre arasında önümüzdeki sene için eli sopalı askeri disiplinli bir tane mümkünse alman hocayla anlaş. adam 6 ay boyu takımı ve ligi analiz etsin. eksik bölgelere şimdiden oyuncu bak. sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularla şimdiden görüş ki bonservissiz almaya çalış (malum ffp). devre arası mümkün olabildiğince kangrenli hücreleri gönder yerlerine ya 6 aylık kiralık al ya da gençleri monte et. saçma sapan, sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış 30 yaşındaki adamlara 2,5 milyon euro para harcama. nasıl olsa şampiyonluk gitti, bu parayı harcasan da ligi bitireceğin yer belli, harmasan da. o yüzden bu paraları har-ca-ma!!!!!!!!

    benim kafamdaki 11 sene sonunda

    muslera (cenk)
    transfer (transfer)-transfer (chedjou)-transfer (koray)-carole (olcan)
    transfer (selçuk)-transfer (transfer)
    transfer (sinan)-sneijder (jose)-podolski (yasin)
    transfer (transfer)
App Store'dan indirin Google Play'den alın