• 31
    şunu da eklemeliyim, belki aykırı olacağım ama, bu eleştirme hastası taraftar, aynı zamanda kendini kulübün sahibi zanneder. taraftar kulübün sahibi falan değildir arkadaşım, sizi fazla havaya sokmuşlar, fazla büyütmüşler sizleri. maça gelin bağırın, hakem hatasında orayı yıkın, store'a gidin para verin forma alın diye pohpohlayıp durmuşlar. yok öyle bir şey, ben söyleyeyim size.

    ne kadar ayakları yere basan bir örnek olur bilemiyorum, ama benim bir şirketim var diyelim, güzel bir logosu, güzel bir internet sitesi var, facebook'ta 1000 kişi beğeniyor bu şirketi ve takip ediyor. hatta bana destek için ürünlerimden satın alıyorlar falan. her şey iyi hoş da, önemli bir karar alacağım zaman bu 1000 kişiye mi soracağım? bu 1000 kişi, "sana bugüne kadar destek verdik, ürününü aldık, bize soracaksın, o ustabaşı iyi çalışmıyor, o işçi çok disiplinsiz" derlerse bu mantıklı olur mu? onların sözü ile yönettiğim bir şirketin devamlılığı sağlanabilir mi?

    taraftarların yönetimin içine bu denli girmesi, eleştiri sınırlarını aşıp "onu gönderelim, bunu getirelim" demesi, forma alasınız, gelip statta boğazlarınızı patlatana kadar bağırasınız diye size verilen gazlardan dolayıdır. "taraftarın otoritesi" falan yok öyle bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın